Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk!

Kunst fra Lofoten og historie fra Lofoten. Her får du begge deler. Tre etasjer med flotte kunstverk... les mer

Anmeldt 13. juli 2021
tones249
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Historie og kultur i skjønn forening

Det er vel verdt tiden å legge inn et besøk på Galleri Lofoten. Veldig fin film som forteller om... les mer

Anmeldt 26. august 2020
torunnm445
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Les alle 56 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Henningsvær
fra USD 270,59
Mer informasjon
fra USD 119,79
Mer informasjon
fra USD 199,53
Mer informasjon
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
29
22
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
22
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 56 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020

Det var et flott galleri med spennende malerier. Jeg likte best at Lars Lerin har en egen våning med sine akvareller. Meget høy klasse. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Spennende blanding av Lofothistorie om Lofotfiske for 100 år diden og mer, eldre malerier av kunstnere med røtter fra Lofoten eller Nordland. Og en aktuell avdeling med H.M. Dronning Sonja og ikke minst den utrolig spennende svenske kunstneren Lars Lerin. Var et veldig interessant besøk.!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Hanne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Lyse og trivelige lokaler - interessant utstilling og fantastisk beliggenhet. Kombinert med svært hyggelig betjening, vinbar på brygga og intim konserter i helgene, er dette et «must» å besøke

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Vi ble mottatt med et glass bobler. Etter er flott film om galleriet ble vi vist rundt blandet gammel og ny kunst. Guiden Bernhard var kunnskapsrik og spennende.
Etter runden ble vi servert deilig fiskesuppe og drikke i kafeen.
Til slutt hadde vi en spasertur i vakre Henningsvær.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019

Dette var en fantastisk opplevelse i vakre Lofoten. Et kjempefint galleri, med malerier av nordnorske kunstnere. Mange storslagne maleri fra tidlig 1900-tall, men også fra nyere tid. Stor variasjon. Kjempeflott atmosfære i den fine caféen i sjøkanten. Dette kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, McIden75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser