Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk!

Kunst fra Lofoten og historie fra Lofoten. Her får du begge deler. Tre etasjer med flotte kunstverk... les mer

Anmeldt 13. juli 2021
tones249
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Praktfullt

En nytelse å gå /sitte å beundre malerier og trykk fra Lofoten. Her var det alt fra dramatiske... les mer

Anmeldt 12. august 2020
lisekri
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Les alle 56 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Henningsvær
fra USD 267,99
Mer informasjon
fra USD 118,64
Mer informasjon
fra USD 197,61
Mer informasjon
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
29
22
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
22
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 56 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

En nytelse å gå /sitte å beundre malerier og trykk fra Lofoten.
Her var det alt fra dramatiske hendelser, fiske, natur, livet fra de tøffe dager da fiske foregikk i sjarker ja stort sett liver i Lofoten nå og tidligere
Det var også en utstilling av dronning Sonjas litografier og krukker. Hun har samarbeidet med Magne Furuholmen med flere av bildene.
Et besøk verd.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, lisekri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Det var et flott galleri med spennende malerier. Jeg likte best at Lars Lerin har en egen våning med sine akvareller. Meget høy klasse. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Spennende blanding av Lofothistorie om Lofotfiske for 100 år diden og mer, eldre malerier av kunstnere med røtter fra Lofoten eller Nordland. Og en aktuell avdeling med H.M. Dronning Sonja og ikke minst den utrolig spennende svenske kunstneren Lars Lerin. Var et veldig interessant besøk.!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Hanne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Lyse og trivelige lokaler - interessant utstilling og fantastisk beliggenhet. Kombinert med svært hyggelig betjening, vinbar på brygga og intim konserter i helgene, er dette et «must» å besøke

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Vi ble mottatt med et glass bobler. Etter er flott film om galleriet ble vi vist rundt blandet gammel og ny kunst. Guiden Bernhard var kunnskapsrik og spennende.
Etter runden ble vi servert deilig fiskesuppe og drikke i kafeen.
Til slutt hadde vi en spasertur i vakre Henningsvær.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser