Gøy Ribtur med litt fart i ganske store dønninger. Skipper visste hva han gjorde og sørget for at... les mer
900 per pers. for midnattssafari, utstyr inkludert, varer ca 3 timer.
Hyggelig reiseleder og man blir godt ivaretatt.
15 minutter ut i reisen så vi noe i vannet, og guiden cateret med en gang til alles ønske om å se hva det var.
Og for en flaks- spekkhoggere!
Vi fulgte etter de da de lekte rundt, en liten familie på 4/5 som danser opp og ned.
Kult at guidende ikke bare vil stresse videre, men gjør som de på båten ønsker.
Spekkhoggere er absolutt ikke garantert på turen, og ble vel strengt takt ikke en gang før avreise.
Havørn, fart, fantastisk utsikt og et glass rødt før vi snudde tilhørte også.
Anbefales!
Veldig trivelig vertskap og raske båter i et fantastisk område! Dette ble sommerferiens store opplevelse for oss!
Vi valgte turen for å se natur, havørn og havert. I tillegg fikk vi oppleve fart, sjøsprøyt og store doser frisk luft!
ANBEFALES!!
Vi skulle snorkle med spekkhoggere i Andenes. Først ble vi grundig informert om de forskjellige hvalene vi skulle se samt en sikkerhetsbriefing. Folkene vag hyggelige og virket veldig seriøse. Så fikk vi utlevert utstyr og god hjelp til å ta det på.
Vi dro så ut på havet med en rib, hvor en dyktig skipper leste sjøen godt og førte oss så behagelig som mulig ut over havet. Med i båten var også en guide som skulle være med oss i vannet og ytterligere et mannskap. Guiden var rolig og tillitsvekkende.
Vi kom utrolig nærme finnhval og knøl hval. Desverre fant vi ikke spekkhoggere denne dagen så vi kom oss ikke i vannet. Eneste grunnen til at jeg ikke gir toppscore er at vi betalte 1950 kr for å snorkle med spekkhoggere mens det var folk i båten som betalte mindre kun for å være med på hvalsafarien. Jeg synes vi burde fått refundert mellomlegget i og med at det ikke ble noe forskjell på det vi og de betalte for.
Ellers kan jeg anbefale turen på det varmeste, det var en skikkelig rå naturopplevelse.