Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ribtur i bølger

Gøy Ribtur med litt fart i ganske store dønninger. Skipper visste hva han gjorde og sørget for at... les mer

Anmeldt 2. august 2017
538trinel
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Fantastisk hvalsafari

Vi skulle snorkle med spekkhoggere i Andenes. Først ble vi grundig informert om de forskjellige... les mer

Anmeldt 7. februar 2016
SunnyMountain
via mobile enheter
Les alle 60 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Henningsvær
fra USD 116,35
Mer informasjon
fra USD 193,80
Mer informasjon
fra USD 262,82
Mer informasjon
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
34
9
6
0
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
9
6
0
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 60 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte snorkletur nesten to måneder i forveien og oppga alder på barna i bestillingen. Da vi kom frem meldte vi at vi var ankommet og de så barna. Først da vi skulle få utlevert drakter sa de at de ikke hadde små nok drakter. Jeg kan ikke få sagt hvor skuffet vi ble. Hvis de ikke har drakter for barn, så bør det opplyses ved bestilling. De har tydeligvis ikke kontroll i det hele tatt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, phebee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Vi deltok på rib-tur for å se på havørn. Nydelig vær og Lofoten viste seg fra sin beste side.

Vi så ingen havørn, det kan skje selvfølgelig. I tillegg synes jeg turen var litt kort. Båten kjørte kun litt frem og tilbake i Henningsværområdet. Med 2 timer i rib burde man komme lenger og til enda mer interessante steder,

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Nnifgad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Gøy Ribtur med litt fart i ganske store dønninger. Skipper visste hva han gjorde og sørget for at turen ble morsom med sjøsprøyt og kiling i magen. Vi fikk se havørn og sel (Havert). Litt billigere enn i Svolvær, men like bra.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, 538trinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Passer strikkende mødre i 50årsalderen. Rolig båtkjøring, får sett noen ørner på nært hold og sol ute i sjøen. Lite guideing og lav fart gjør turen til en middels opplevelse for alle under 50år.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, jonnyj761
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2017 via mobile enheter

900 per pers. for midnattssafari, utstyr inkludert, varer ca 3 timer.
Hyggelig reiseleder og man blir godt ivaretatt.

15 minutter ut i reisen så vi noe i vannet, og guiden cateret med en gang til alles ønske om å se hva det var.
Og for en flaks- spekkhoggere!
Vi fulgte etter de da de lekte rundt, en liten familie på 4/5 som danser opp og ned.
Kult at guidende ikke bare vil stresse videre, men gjør som de på båten ønsker.
Spekkhoggere er absolutt ikke garantert på turen, og ble vel strengt takt ikke en gang før avreise.

Havørn, fart, fantastisk utsikt og et glass rødt før vi snudde tilhørte også.

Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Ratzolito
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser