Vi skulle snorkle med spekkhoggere i Andenes. Først ble vi grundig informert om de forskjellige... les mer
Vi var en vennegjeng på syv stykk som tok turen på «Midnattsol safari» og hadde en fantastisk opplevelse! Vi hadde været med oss, og fikk sett både havørn og oter. Havørnen ble matet fra båten og i solnedgangen tok vi et stopp og fikk servert vin/brus. Fantastisk opplevelse vi skal gjenta neste gang vi kommer.
Vi bestilte snorkletur nesten to måneder i forveien og oppga alder på barna i bestillingen. Da vi kom frem meldte vi at vi var ankommet og de så barna. Først da vi skulle få utlevert drakter sa de at de ikke hadde små nok drakter. Jeg kan ikke få sagt hvor skuffet vi ble. Hvis de ikke har drakter for barn, så bør det opplyses ved bestilling. De har tydeligvis ikke kontroll i det hele tatt.
Vi deltok på rib-tur for å se på havørn. Nydelig vær og Lofoten viste seg fra sin beste side.
Vi så ingen havørn, det kan skje selvfølgelig. I tillegg synes jeg turen var litt kort. Båten kjørte kun litt frem og tilbake i Henningsværområdet. Med 2 timer i rib burde man komme lenger og til enda mer interessante steder,
Gøy Ribtur med litt fart i ganske store dønninger. Skipper visste hva han gjorde og sørget for at turen ble morsom med sjøsprøyt og kiling i magen. Vi fikk se havørn og sel (Havert). Litt billigere enn i Svolvær, men like bra.
Passer strikkende mødre i 50årsalderen. Rolig båtkjøring, får sett noen ørner på nært hold og sol ute i sjøen. Lite guideing og lav fart gjør turen til en middels opplevelse for alle under 50år.
900 per pers. for midnattssafari, utstyr inkludert, varer ca 3 timer.
Hyggelig reiseleder og man blir godt ivaretatt.
15 minutter ut i reisen så vi noe i vannet, og guiden cateret med en gang til alles ønske om å se hva det var.
Og for en flaks- spekkhoggere!
Vi fulgte etter de da de lekte rundt, en liten familie på 4/5 som danser opp og ned.
Kult at guidende ikke bare vil stresse videre, men gjør som de på båten ønsker.
Spekkhoggere er absolutt ikke garantert på turen, og ble vel strengt takt ikke en gang før avreise.
Havørn, fart, fantastisk utsikt og et glass rødt før vi snudde tilhørte også.
Anbefales!