Fra Svolvær: Best of Lofoten Tour på 1 dag
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Henningsvaer på
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Her må man bare sette av tid til å rusle rundt og kikke. Vi hadde med hund og bare så på alt fint. Stoppet på veien (ca 2 km før siste bru) og spiste lunsj på svaberget. Kanskje det fineste stedet, sammen med Å, i Lofoten.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, kjersti0
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

For en unikt nydelig by. Vi skulle ønske oss litt mer tid her. Så har du mulighet så sett av en overnatting her. Vi kjørte gjennom hele og tilbake, det var mulig fordi vi kom før fellesferien. Vi var på grafitti-leting og fant masse fine kunstverk her. Veldig morsom letetur som kan anbefales! Stedet har virkelig masse sjarm.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, dorthesKS
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Et nydelig fiskevær, fremdeles svært aktivt. Om sommeren er stedet fylt til randen av turister og de aller fleste fiskebåtene er borte. De kommer tilbake når det er sesong for fiske.
Uansett er Henningsvær noe man bør oppleve.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, trondo685
Anmeldt 21. juni 2020

Etter en times kjøretur fra Leknes med bil, kommer du til Henningsvær (der torskesangen kommer fra...)
Du bør parkere litt i utkanten av byen og gå gjennom og gjerne ut til Fyret - slik vi gjorde. (Helt inn til fyret kommer du ikke da det nå er privat).
Men du får god utsikt utover havet fra fjellknausen rett ved siden av.
En hyggelig fiskelandsby, og noen små og hyggelige spisesteder.

Dato for opplevelse: juni 2020
3  Takk, Svein G
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Etter å ha vært i Svolvær må jeg si at det var en opptur å komme til Henningsvær. Dette var mer det jeg hadde forventet av Lofoten. Vi var svært heldige med været, noe som gjør dette stedet fantastisk flott. Mange fine utgangspunkt for opplevelser. Det er egen parkering for bobiler hvor det er lov til å overnatte. Fasiliteter for tømming og fylling av sanitær er også på plass.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Morten W