Ørjan Torsteinsen
Dato for oppholdet: september 2019
0.2 km fra Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn
Frokost inkludert
    0.1 km fra Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn
    Rørvika beach, 7km from Henningsvær.
      0.2 km fra Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn
          Skata Boutique Hotel
          0.8 km fra Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn
          Se flere hoteller i Henningsvær
          Anmeldt 29. juli 2019

Ble tatt i mot av hyggelige ansatte. Fikk et koselig rom, med et fint bad. Det som ikke var bra der, var at etter å ha dursjet var det vått over hele gulvet. Det bør de ordne. Det var ei varm helg, og da vi skulle sove ønsket vi å åpne et vindu. Det var ikke mulig. Det eneste vinduet som det var mulig å åpne var 20 x 30 cm. Det var ikke noe gardin foran dette vinduet. Få ordnet en gardin da sola skinner inn der. Så ønsket vi å se på TV, men det var ikke mulig. Det var umulig å slå det på. Da jeg spurte de ansatte hva som skjedde. Da fikk jeg til svar at jeg ikke var den første som lurte på det. «Dette er et SMART TV, og du må slå på TV via mobiltelefon eller iPad. Jeg har vært på mange hotell, men det er første gangen at jeg må bruke mobiltelefonen for å slå på TV. Jeg spurte hvor det var slik, var det ingen som kunne svare på det. Dette bør det ordne så vi kan slå på TV uten å bruke mobiltelefonen. Frokosten var helt fin med godt pålegg, med nybakt brød og annet som smakte godt.
          Takk for oppholdet, og neste gang vi kommer håper jeg at det jeg har nevnt blir ordnet.

Dato for oppholdet: juli 2019
          1  Takk, terjed2017
          raggi32, Eier på Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Hei Terje,

Takk for at du har tatt deg til å gi oss din tilbakemelding. Vi var litt uheldig med badegulvet når det ble renovert nå i år og vi planlegger at gulvene tas opp nå i oktober. Vinduet et nå ordnet også.
          Smart TV ene har nå fått en instruks slik det skal være lett å finne frem og kunne se vanlig TV via app på TV og samtidig kunne logge inn på Netflix og slike kanaler hvis behov.

Igjen takker jeg for besøket og ikke minst at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Vennlig hilsen
          Ragnar Palsson
          Daglig Leder

Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Nyoppusset rom. Vi hadde 2 dobbelt rom og 1 superior. Hyggelig betjening og god service. Koselig kafe og sentral beliggenhet i Henningsvær. Det kunne vært kroker for å henge av seg jakke på rommet . kommer gjerne tilbake 😀

Dato for oppholdet: april 2019
          Takk, Lene S
          Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Skuffende mottagelse, elendig rom uten rømningsvei. De 2 store vinduene kunne ikke åpnes, da håndtakene var fjernet ...
          Måtte be om et forheng til dusjen, for å unngå at toalettet ble oversvømmet !
          Dette var det dyreste men dårligste hotellet på hele vår ferietur fra Ålesund til Lofoten -
          Her flår man turistene, uten å levere ... !
          Vi ble bedt om å betale hele oppholdet, allerede før vi hadde fått se rommet !!!

Dersom vi hadde fått se rommet før vi betalte, hadde vi nok ikke blitt der mer enn ei natt !
          Avløpet var dårlig, måtte tilkalle "rørlegger"
          Manglet både speil og hårføner ...

Frokosten var et kapittel for seg:
          Den kom tilmålt på ei brødfjøl, med pålegg som bar preg av å ha stått fremme lenge !
          Men da vi fekk spørsmål om vi ville ha "egg eller youghurt" ... begynte for alvor å lure på hvor vi hadde havnet !
          Vi måtte altså velge mellom egg og yoghurt til frokost på Lofoten Arctic Hotel Henningsvær !!!
          Uhørt !

Pris over 1700.- pr natt ...
          Aldri mer til dette hotellet !
          Aks

Dato for oppholdet: juni 2018
          Takk, JohanRnr
          raggi32, Daglig leder på Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Asbjørn,

Dette var veldig kjedelig å høre og beklager vi dette på det sterkeste og det er ikke på den måten vi ønsker at våre gjester skal oppleve vårt lille hotel i Henningsvær.

Jeg husker at jeg var på deres rom pga tett sluk men vi har dessverre ikke mottatt noe andre tilbakemldinger på frokosten.

Men igjen beklager vi at dere opplevde besøket på denne måten.

Ønsker dere alt det beste i deres fremtid

Vennlig hilsen
          Ragnar Palsson
          Daglig leder

Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Vi hadde to overnattinger på dette koselige hotellet midt i Henningsvær. Rolig hotell med få rom i 2 etg. Rent. Nydelig frokost, god service og hyggelig personale. Kan anbefales. Henningsvær er hyggelig 😊👍

Dato for oppholdet: juni 2018
          Takk, 119sissele
          Ragnar P, Leder  på Henningsvær Vertshus & Kafe Knusarn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018

Tusen takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake til Henningsvær

Anmeldt 18. juni 2017 via mobile enheter

Selv om betjeningen var hyggelig nok og frokosten grei, så var rommet langt fra bra. Skittent og støvete når vi kom, ingen varme på badet og rommet ble ikke rengjort under oppholdet. Ikke skift av hånduker heller. Hele området bar preg av manglende vedlikehold, og rot var det mange steder. Frister ikke til gjenbesøk.

Dato for oppholdet: juni 2017
          2  Takk, Ole Bjørn H