Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Trip.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
13
14
5
3
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
14
5
3
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 42 anmeldelser
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Vertshuset har en sentral beliggenhet, både i Henningsvær og i selve Lofoten. Perfekt å bruke som "base" hvis du vil reise litt rundt.
Hotellrommene er fine og rene, med nyoppusset bad og deilig seng.
Frokosten er fantastisk god og variert.
Det er noe begrensa parkeringsmuligheter i nærheten.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helga_vonS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Allerede fra vi ble tatt i mot på hotellet av innehaver Linda fredag, og fram til vi reiste fra Henningsvær tidlig søndag ettermiddag hadde vi en veldig positiv hotellopplevelse. Rommet var utrolig fint med en veldig behagelig seng, lekkert innredet bad og en god og stor Smart-TV. I tillegg stort pluss for kjøleskap på rommet og store speil både i bad og gang. Det var veldig rent og ordentlig, i tillegg til god plass. Hotellfrokosten var strålende, med gode salte og søte smaker - alt servert på en innbydende måte (her er det ikke buffet, men individuelt servert frokost). Det var veldig godt utvalg og så velsmakende at vi valgte å spise lunsj på vertshusets kafé Knusarn både lørdag og søndag. Som også hadde høy standard til gunstige priser. Hyggelig betjening og innehavere som alltid smilte og tok oss veldig godt i mot. Her bor vi veldig gjerne igjen.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, leinmoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Lofotenhelg som på impuls endte med overnatting på dette hotellet. God pris midt i sentrum gjorde valget enkelt! Rommet var fint og ganske nyoppusset. Det eneste å sette fingeren på var et enkelt dusjopplegg som betyr at hele badet blir vått (men slik er det jo også på nyere og mer moderne hotell... ‍♂️), og det skulle vært mulig å åpne de to store vinduene, iallefall litt. Forresten flott med smart TV som lar deg se Netflix og andre nett-TVer!
Det som toppet det hele var en fantastisk frokost, som var satt fram på bordet til det tidspunkt man ønsket. Stort utvalg, og eggerøre med bacon ble laget og servert når man hadde satt seg ned. Kjempepositiv opplevelse på dette lille hotellet - anbefales!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 686_rjant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

Ble tatt i mot av hyggelige ansatte. Fikk et koselig rom, med et fint bad. Det som ikke var bra der, var at etter å ha dursjet var det vått over hele gulvet. Det bør de ordne. Det var ei varm helg, og da vi skulle sove ønsket vi å åpne et vindu. Det var ikke mulig. Det eneste vinduet som det var mulig å åpne var 20 x 30 cm. Det var ikke noe gardin foran dette vinduet. Få ordnet en gardin da sola skinner inn der. Så ønsket vi å se på TV, men det var ikke mulig. Det var umulig å slå det på. Da jeg spurte de ansatte hva som skjedde. Da fikk jeg til svar at jeg ikke var den første som lurte på det. «Dette er et SMART TV, og du må slå på TV via mobiltelefon eller iPad. Jeg har vært på mange hotell, men det er første gangen at jeg må bruke mobiltelefonen for å slå på TV. Jeg spurte hvor det var slik, var det ingen som kunne svare på det. Dette bør det ordne så vi kan slå på TV uten å bruke mobiltelefonen. Frokosten var helt fin med godt pålegg, med nybakt brød og annet som smakte godt.
Takk for oppholdet, og neste gang vi kommer håper jeg at det jeg har nevnt blir ordnet.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, terjed2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
raggi32, Eier på Henningsvær Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Hei Terje,

Takk for at du har tatt deg til å gi oss din tilbakemelding. Vi var litt uheldig med badegulvet når det ble renovert nå i år og vi planlegger at gulvene tas opp nå i oktober. Vinduet et nå ordnet også.
Smart TV ene har nå fått en instruks slik det skal være lett å finne frem og kunne se vanlig TV via app på TV og samtidig kunne logge inn på Netflix og slike kanaler hvis behov.

Igjen takker jeg for besøket og ikke minst at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Vennlig hilsen
Ragnar Palsson
Daglig Leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Nyoppusset rom. Vi hadde 2 dobbelt rom og 1 superior. Hyggelig betjening og god service. Koselig kafe og sentral beliggenhet i Henningsvær. Det kunne vært kroker for å henge av seg jakke på rommet . kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser