Fin camping med fin utsikt . God plass til campingvogner. Grei gåavstand til ett lite sentrum . Gammelt sanitær anlegg. Rent men dusj uten håndholdt hode og veldig glatt gulv. Alle 4 opplevde dusjen som elendig.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Informasjonen de deler på nett stemmer ikke med virkeligheten. Personen i resepsjon visste ikke noe om fisking. Trodde det var en plass langs hoved veien 5-10 min å kjøre. Brygga var langt ute på en molo, men stengt med hengelås. Ikke mulig å fiske fra land. Fikk beskrevet teltplass på plen og betalte. Viste seg så at teltplassen var stengt. Vi kunne slå opp telt mellom bobilene. På grus/sand underlag. Vanskelig å feste plugger. Sandstrand blir ikke ryddet. Ingen mulighet for å kjøpe mat/drikke. Ingen kiosk. Ingen info ved ankomst, som hvor toaletter osv er.
Vi valgte denne campingen da det sto at det var fine fiskemuligheter og mulighet for å leie båt. Det viste seg at de kun hadde 1 båt til utleie, og den var så klart utleid. Det gikk heller ikke ann å fiske fra bryggen da det var veldig langgrunt, og der det kunne gått ann var det stengt, man kunne ikke stå ytterst på bryggen.
Anlegget ellers kunne trengt en oppgradering.
Fin utsikt til solnedgangen.
Her har det ikke vært oppgradert særlig på mange år. Lamper fra 70-tallet og generelt slitt. Her hat ikke oppgraderinger ute eller inne vært prioritert. Positivt at det var rimelig så rent. Vi hadde hytte uten dusj og toalett. Kun 2 damedusjer og veldig lang kø i fellesanlegget. Derfor dro jeg fra campingen uten å ha fått dusjet.