Hotels.com
Booking.com
Expedia.com
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fint rom og pen beliggenhet men kjempe "overpriset" da mulig tett etterspørsel i disse begynnelse sommertider/ coronatider samt en ufattelig "enkel" frokost samt dårlig løsning av ferdig opplagt servering.
Hotellene generelt skulle hatt reduserte priser i disse "coronatider" da mange som meg sjøl er frokosten på hotellet er en stor del av selve opplevelsen.

Kommer gjerne tilbake men mulig da verden er "friskmeldt"

Takk, 951liseb
Henry Hansen, Daglig leder på Rognan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Personalet var ikke der for å ta imot gjestene, vi ventet lenge, (20 min.) Når de endelig kom i resepsjonen var humøret dårlig, og det dårlige humøret varte utover kvelden.
Frokosten var ikke noe å glede seg over.
Rommene var bra, gode senger, rent og fint.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Global404286

Tusen takk for din tilbakemelding. Beklager at dere ikke ble ønsket velkommen på en tilfredsstillende måte.

Vi jobber kontinuerlig med å bedre service-nivået på hotellet.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer.

Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Vi bodde på Rognan Hotell to netter med ei ukes mellomrom i slutten av mai (20.-21 og 28.-29). Min kone som reiser med rullestol, var godt fornøyd med et stort og godt Handicap-rom med godt tilpasset bad, både i andre og første etasje.
Gode senger i god høyde. Hyggelig og imøtekommende betjening. Mest imponerende var restauranten, som serverte meget velsmakende og delikat mat, håper dere får beholde kokken. Hyggelig å se mange i restauranten en torsdagkveld.
Fiskesuppe, torsk og franske konfektkake kan anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2020
3  Takk, GUNNAR-grei
Climber41102754103, Daglig leder på Rognan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig fint å høre at dere hadde et fint opphold. Setter stor pris på at dere likte maten. Kan bekrefte at alt vi serverer våre gjester er 100% hjemmelaget.

Hjertelig velkommen tilbake.

Rognan Hotell

Anmeldt 9. mars 2020

Jeg bor ofte på Rognan Hotell, og har alltid syns resepsjonsområdet med den gamle båten med tente stearinlys har vært så flott, har alltid føltes varmt og velkomment å sjekke inn på hotellet. Båter er jo det som representer Rognan og mange turister reiser til Rognan nettopp pga dette. Nå er alt tatt bort! Hvorfor? Ser ut som et spøkelseshotell. Likeledes snacksen bak disken og alle brosjyrene og bildene. Skuffende! Håper det kommer tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, Anne j
Henry Hansen, Daglig leder på Rognan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei!

Takk for at du velger å bo på Rognan Hotell. Vi er nå i ferd med å totalrenovere hotellet. I den forbindelse vil vi ta vare på Rognans stolte båthistorikk i en moderne og tidsriktig stil.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilse

Rognan Hotel

Anmeldt 27. november 2019

Hotellet fremstår som noe slitt men rommene er rene og pene med gode senger. Flott beliggenhet ved vannet. Var kaldt på rommet ved ankomst og det tok noen timer før temperaturen var behagelig. Høy musikk i restauranten/resepsjonsområdet gjorde innsjekkingen utfordrende. God frokost er et pluss. Ikke kjøleskap på rommet. Riktig pris i forhold til standard.

Romtips: Litt slitt men flott beliggenhet
Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, FordRobert

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Vi er nå i ferd med å totalrenovere hotellet og vil i løpet av 2020 fremstå i en tidsriktig stil.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rognan Hotel