Anne B
    46.5 km fra Rognan Hotel
    47.4 km fra Rognan Hotel
    Se flere hoteller i Rognan
    Anmeldt 13. mars 2023 via mobile enheter

Veldig fint oppusset, fasjonabel trapp, nydelig interiør. Imponert over hvor fint det har blitt! Hyggelig betjening, fine rom, god mat, god kaffe og god vin :) var der i jobbsammenheng, stor gruppe, men det taklet de helt fint:) Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, Trine Anette A
    Anmeldt 9. februar 2023 via mobile enheter

Meget bra hotell med nyrenoverte, store rom. God plass i fellesarealene med bekvemmelige stoler og fantastisk utsikt ut over fjorden. Godt utvalg av frokost, også glutenfritt. Lyse møterom som anbefales til både store og små grupper. Personalet er trivelige og serviceinnstilte. Hotellet ligger i sentrum av Rognan, helt nede ved fjorden. Kort vei til butikker, kafeer og restauranter. Perfekt til konferanser og ferieopphold.

Romtips: Parkeringsplass rett utenfor hotellet.
    Dato for oppholdet: februar 2023
    Takk, wofw
    Anmeldt 7. september 2022

Rommet var helt greit, selvom dyna kanskje ikke var den aller beste. Sov godt, og det var stille og rolig om natta. Frokosten var ikke på fråtsenivå, men verdens triveligste kokk tuslet rundt og serverte egg og bacon ved bordene, mens han fortalte historier. Flere sorter hjemmelaget påleggsalat og sursild dro opp. Kokken alene gjorde dette til en soleklar 5. Tar garantert en overnatting eller 3 her neste gang vi kjører forbi.

Takk, Andre S
    Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Vi fikk et stort og helt nyoppusset rom. Hyggelig spisesal med utsikt til fjorden. Litt enkel frokost, og minus for kalde egg og dårlig eggerøre. Gratis parkering rett utenfor hotellet. Vi har bodd her flere ganger før, og vi kommer sikkert tilbake.

Takk, Escape646988
    Anmeldt 19. august 2022

Ved ankomst var det ingen i resepsjon, vi stod lenge før noen dukket opp. Minste de burde ha er ei bjelle så vi kan ringe med. Frokosten var heller ikke bra, gikk lenge før fat ble fylt opp når det begynte å bli tomt. Ikke var det kokt eller stekt egg, eggerøre var halvfabrikat heilt forferdelig. Bare noen få biter bacon. Ved utsjekking var det heller ikke folk i resepsjon, så vi måtte vente ei god stund. Her må de ansatte skjerpe seg. Anbefaler IKKE dette hotellet pga betjening.

1  Takk, 3gretheb