Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Nasjonal historie - Starten kongeriket Norge

Besøk under ferietur i Rogaland og Hordaland. Olavskirken er under restaurering og ikke... les mer

Anmeldt 21. juli 2019
KnutS193
,
Gran, Norge
Veldig bra, men med forbedringsmuligheter

Anlegget og omgivelsene er unike. Utnyttelse av selve historiesenteret har derimot et stort... les mer

Anmeldt 1. august 2017
ninasteenl
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 134 anmeldelsene
  
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
63
49
15
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
63
49
15
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 134 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2019

Besøk under ferietur i Rogaland og Hordaland. Olavskirken er under restaurering og ikke tilgjengelig. Arkeologisk utgraving i 2017 har avdekket ruinene av hovedbygningene i kongsgardsanlegget. Det er ikke avklart hvordan dette skal formidles og visualiseres i form av glassbygg eller annet bygg. Norvegen Historiesenter er et praktbygg som er bygd under jorda. Spennende utstillinger og god formidling. Hyggelig kafe, men med litt lite utvalg av retter. Her burde det være mer kortreist og lokalprodusert mat. Fine informasjonstavler ved inngangen til historiesenteret. Manglende informasjon om de ulike anleggene, kafe, vikingegården og avstanden til denne m.m. ved parkeringsplass. Flott vikingegård med spennende aktiviteter for barn og unge i form av bueskyting m.m.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette B, Resepsjonssjef på Nordvegen Historiesenter , svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Flott omvisning hvor man kan ta den tiden man trenger, lytte og se, barna fenges av utstillinger og mye gøy for barna. Et museumsbesøk etterfulgt av en flott liten gåtur på grus-sti til Vikinggården er en opplevelse for både store og små.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Tabadabadamdamdei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette B, Kundeansvarlig på Nordvegen Historiesenter , svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Tusen takk for fin tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Jeg har vært i Haugesund i bare 1 dag og en regional venn viste meg Nordvegen Historiesenter. Man hadde et kjempefint utsikt herfra og han fortalte meg litt om Haugesunds historie.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, h_konl349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Mer innholdsrikt enn først antatt.
Her er landets historie i et nøtteskall.
This is the cradle of Norway and the Vikings

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tora540
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Dette senteret har et veldig fint design og plassering i Karmøy. Det er veldig interessant og besøke senteret og man får med seg mye historie.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser