Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
En historisk del av Karmøy

Et sted med mye historie! Kobber fra Visnes ble benyttet i byggingen av den berømte Frihetsstatuen... les mer

Anmeldt 14. oktober 2016
Christina K
via mobile enheter
Mye nytt i 2017!

Vi har besøkt museet flere ganger før. Nå i 2017 sesongen var det kommet flere nye ting. De viste... les mer

Anmeldt 5. november 2017
oleerikf2015
via mobile enheter
Les alle 20 anmeldelsene
  
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
7
6
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
6
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 20 anmeldelser
Anmeldt 5. november 2017 via mobile enheter

Vi har besøkt museet flere ganger før. Nå i 2017 sesongen var det kommet flere nye ting. De viste filmer fra Visnes og gruvedrift. Nytt for barna var at de fikk ha på seg gruvehjelmer med lys når de gikk inn i en mini-gruve for å hakke seg ut en suvenir. Den var inkludert i inngangsprisen. Tommel opp! ;)

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, oleerikf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2016 via mobile enheter

Slitent museum. Dette er et museum som behøver en real ansiktsløftning. Greit om du er over gjennomsnittet opptatt av geologi.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, 787mabels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2016 via mobile enheter

Et sted med mye historie! Kobber fra Visnes ble benyttet i byggingen av den berømte Frihetsstatuen i New York, og i dag står det en liten versjon til minne om den gang. Fine lokaler og et nydelig sted å dra på piknik med familien eller venner.

Dato for opplevelse: november 2015
Takk, Christina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016

I idylliske omgivelser kan du oppleve gruvehistorie som har satt Noge og Visnes på verdenskartet. her kan du også få deg en matbit i restauranten. Dette er et dykk i historien du ikke kan gå glipp av om du er på Haugalandet.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, mariekurstein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2015 via mobile enheter

Fint museum/uteområde, med en interresant historie og fortelle! Utrolig forseg gjort, og lokale guider med masse kunnskap om gruvearbeidet og historien rundt! En fin plass å tilbringe søndagen, passer for barn i alle aldre! Ps: få med deg frihetsgudinnen!

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, Mortn N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser