Laveste priser for ditt opphold
USD 107
Expedia.comUSD 107
Trip.com
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 12. august 2022

Vi ble veldig godt mottatt sent på kvelden, trøtte og slitne. Da var det godt med god ren seng og nydelig variert frokostbuffet om morgenen.
Dette hotellet legger vi inn som favoritt i dette området, og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
Takk, bapell518480
Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Thank you so much for your nice words and for taking the time to share your experiance about your stay with us.
We put a lot of efforts in customer service and it is a very rewarding feeling to see that you appreciate it.
Our breakfast is indeed an absolute favorite .
looking forward to welcome you again
Service manager Park inn

Anmeldt 26. juli 2022

Rommet var stort og rent.Hyggelig betjening og god service.Gratis parkering.Veldig god frokost.Hotellet sentralt plassert mhp blant annet kort avstand til Visnes gruve og vikinggården på Avaldsnes.
Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
Takk, hanscK673VS
Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Thank you so much for taking the time to give us a feedback about your stay at our hotel. We are happy you appreciated our service and breakfast. The core management of the hotel is relatively new and we have put those two things high on our priority list. Your comments are giving us motivation to do even better every next time .Our large parking space is indeed free of charge for our guests and we are located about 30 min walking distance form the Avaldsness church and the open air museum "Viking village". Karmøy island is the home of the Viking kings so there is a lot of history, nature and here you find some of the best beaches in Noirway awarded with a blue flag.
Looking forward to welcome you again soon
Service manager Park inn

Anmeldt 27. juni 2022

Jeg feiret konfirmasjon for mine to døtre på dette hotellet. Lokalet var romslig og veldig godt utstyrt. Hadde tilgang til både lyd og projektor.
Bufeen var velsmakende og godt presentert...også rikelig med mat for alle.
Personalet var imøtekommende og vennlige. De gav god service og hjelp underveis.
God plass og gratis parkering til alle gjester.
Anbefales

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 32olak
Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Takk for at du tok deg tid til å dele din mening om hotellet vårt. Vi er veldig glade for å kunne bidra til en helt spesiell dag for deg og din familie.
Vi er alle veldig kundeserviceinnstilte. Det er givende å se at du la merke til det.
Vi har gjort nye forbedringer i frokostmenyen vår og planlegger flere fine forbedringer i nær fremtid.
Hjertelig velkommen tilbake 😊
Park inn team

Anmeldt 23. april 2022 via mobile enheter

4 stjernes vurdering (svært bra)
God Mat og Drikke, til billig pris!
God Service fra ansatte!
God hygiene & samferdsel! Med hyggelige ansatte.
Hotel ligger veldig nærme Haugesund Lufthavn Karmøy (Avinor) og finner sted på Avaldsnes.

Dato for oppholdet: april 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, T9577APHKT
Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Tusen takk for tilbakemelding! Og hjertelig velkommen tilbake :)

Service manager

Anmeldt 21. februar 2022

Hotellets ansatte var fantastiske på alle måter. De var veldig imøtekommende og gav en strålende service.

Frokosten smakte nydelig.
Rommet var veldig rent og hyggelig.

Her kommer vi gjerne igjen og kan varmt anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, 464noras
Anne Bjørg Kjellesvik, Owner på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2022

Tusen takk for tilbakemelding! Og hjertelig velkommen tilbake :)