Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stedet å spise middag i Notodden”
Anmeldelse av Dany’s Cafe Mat & Bar

Dany’s Cafe Mat & Bar
Vurdert som nr. 8 av 18 Restauranter i Notodden
Prisklasse: USD 4 - USD 22
Beskrivelse: I selv hjertet av Bok og Blueshuset. Cafe, bar, restuarant og live scene. I sommerhalvåret byr vi på byens fineste uteservering ut mot Heddalsvannet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I selv hjertet av Bok og Blueshuset. Cafe, bar, restuarant og live scene. I sommerhalvåret byr vi på byens fineste uteservering ut mot Heddalsvannet.
Anmeldt 24. juli 2020

Godt, rimelig og fint presenterte retter som bærer preg av håndverk. Utvidet åpningstid på sommeren fredag og lørdag 17-21 utover vanlig åpningstider. Faktisk det beste restaurantbesøket vi har hatt på vår Norgesferie med hyggelig servering. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MereteFT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 5 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Det er alltid hyggelig å komme til Dany's! Man blir møtt med et smil, og man føler seg umiddelbart velkommen. Nå ved vårt siste besøk valgte vi å sitte ute, siden det var så fint vær. Flott å sitte på terrassen ned mot Heddalsvannet. God mat og kaffe, rimelige priser og alltid god service. Anbefaler alle å ta turen innom Dany's på Bok og Blueshuset!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Bra sted for en lunsj og kaffe. Deilig å sitte i solen, eller inne om været ikke er så bra. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, ksc69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2018 via mobile enheter

Veldig lett å finne fram. Gode parkering plass. Mye sol i hele dagen. Fantastisk utsikt. Veldig mye mat og veldig gode mat. Fantastisk plass.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Vlad P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dany’s Cafe Mat & Bar, så også på

Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 
Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 

Har du vært i Dany’s Cafe Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din