Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
FindHotel
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
14
15
7
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
15
7
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 39 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2020 via mobile enheter

Skulle overnatte med middag på motorsykkelferie. Mye stengt i disse koronatider, men vertskapet på Brattrein gjorde alt for å ta oss i mot og skape en flott opplevelse. Nydelig mat og meget bra service! Sjarmerende hotel med deilig seng og nydelig utsikt. Anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Katrine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Greit hotell for enkel overnatting. Rommet (stort dobbeltrom) var fint, men badet var utdatert og sto ikke i stil med rommet overhode. Lite og vann overalt etter en kort dusj.
Rommet hadde kun en enkel radio (ikke klokkeradio), manglet TV.
Rent og ryddig.
Personalet var både høflige og hjelpsomme.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, roar531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Brattrein Hotell ligger idyllisk til ikke langt fra Notodden sentrum.
Hotellet var tidligere et barnehjem og Hydro brukte det til kurs og konferansesenter.
Hyggelig og behjelpelig betjening.
Rommene og badene var små uten for mye utstyr, renholdet bra.
Ok mat, nydelig biff til middag.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vår familie på 4(2 store og 2 små) hadde et veldig koselig opphold på Brattrein Hotel. De hadde gjort klart et stort rom med ekstra reiseseng og dyner til barna. Vi var nesten de eneste hotellet, da kunne vi ha babycall på rommet og sitte i dagligstua etter at barna hadde lagt seg. De hadde et flott ute/parkområde hvor barna kunne leke og plukke frukt og bær. Vi koste oss veldig og kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mrsjohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2018 via mobile enheter

Kva er eit godt hotellopphald? For meg er det når folk smiler, bryr seg og gjør alt for at opphaldet blir meir, bedre og triveligere enn ein kan forvente. Og så maten då. Maten må væra bra. Til alle måltid. I tillegg synes eg ein skal være stolte av historia si, og la den «gjennomsyre» heile opphaldet.

Brattrein Hotell på Notodden er slik. Eit hotell som er så inderlig mykje meir enn eit opphald i sengetøy og og enkle løysingar. Brattrein er ein utruleg plass. Eg er imponert! Kanskje ei av dei verkelege hotellperlene i Noreg, me ei utruleg historie bak seg, og mange gode år foran seg!

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Opplevelsespioneren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Reidun S, Eier på Brattrein Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2018

Tusen takk for ein hyggeleg tilbakemelding, me er veldig stolte av historien vår og jobber videre for og syliggjøre den på alle plan. Velkommen tilbake PaalK:)
Med vennleg helsing
Reidun K Sperre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser