Kjøpte karbonader med poteter, grønnsaker og brun saus. Kjempe god mat! Anbefales på det sterkeste 👍😀
Har stoppet her tidligere for å spise vaffel og denne gangen passet det med middag. Gledet meg til elgkarbonader, men det ble en skuffelse. Karbonadene var greie nok, men druknet i team og smakløs saus. Den frosne grønnsaksblandingen var ihjelkokt og vassen, helt uspiselig. Stedet har sjel og mange besøkende, men vil nok ikke spise her igjen.
Bare heilt topp å ta søndagsmiddag her. Nye drivere i år. Kjøpte Elgkarbonader med grønnsaker og nydelig brun saus👍. Stor porsjon så dessert var desverre ikke plass til. Komme tilbake? Åjada!
Tradisjonell norsk veikro i idylliske omgivelser. Du kan se av lokalene at dette er et sted som har vært der lenge. Tradisjonell norsk mat med helt grei kvalitet. Virker hjemmelaget og smaker bra. Ikke den store wow-opplevelsen, men en helt grei stopp på veien med bra mat.
Vi kjører som regel forbi Elgsjø kafé, men nå passet det å prøve middagen der. Jeg spiste hjort og mannen tok elg. Mannen min tåler ikke gluten. De kunne da tilby ham smeltet smør eller kraft. For så vidt greit det. Kjøttet var godt, grønnsakene var opptinte frosne grønnsaker. Men totalt sett - god mat.
Toalett-forholdene er det verre med. Da må man gå i et lite hus ved siden av, og jeg fant ikke noe lys. Jeg er så sær at jeg også reagerer litt på at kokka sitter på utsida og tar seg en røyk.