Vi har stopppet her den 5.8.2020 og gledet oss til deilig middag , som vi pleide å spise her før ny eier overtok. Vi ble virkelig skuffet over tilbud og maten som vi bestilte. Det var elgkarbonader med brun saus og poteter og biff stroganoff. Må bare si at dette var den verste maten som vi har fått. Karbonader smakte ikke i det hele tatt, poteter med skrell på- det er ikke alle som spiser det, sausen var ikke nokk varmt. Biff strogenoff rett og slett usmakelig- det var kjott i tomatpure med masse mel i sausen, sausen var ikke varmt, ikke noen sopp i sausen. Prisen for dette med drikke var 472 kr. Før ny eier overtok var det alltid deilig mat, god og høflig betjening og vi spiste ganske ofte her. Det er ikke skinkestek, biffkarbonader, hjortestek, kjøttkaker på meny, men smørbrød, omelett, hamburger i stedet for -dette er rett og slett gatekjøkken. skal ikke anbefale til noen av venner.