“Den dårligste mat vi har spist”
Anmeldelse av Elgsjø Kafè

Elgsjø Kafè
Vurdert som nr. 4 av 30 Restauranter i Notodden
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 9. august 2020

Vi har stopppet her den 5.8.2020 og gledet oss til deilig middag , som vi pleide å spise her før ny eier overtok. Vi ble virkelig skuffet over tilbud og maten som vi bestilte. Det var elgkarbonader med brun saus og poteter og biff stroganoff. Må bare si at dette var den verste maten som vi har fått. Karbonader smakte ikke i det hele tatt, poteter med skrell på- det er ikke alle som spiser det, sausen var ikke nokk varmt. Biff strogenoff rett og slett usmakelig- det var kjott i tomatpure med masse mel i sausen, sausen var ikke varmt, ikke noen sopp i sausen. Prisen for dette med drikke var 472 kr. Før ny eier overtok var det alltid deilig mat, god og høflig betjening og vi spiste ganske ofte her. Det er ikke skinkestek, biffkarbonader, hjortestek, kjøttkaker på meny, men smørbrød, omelett, hamburger i stedet for -dette er rett og slett gatekjøkken. skal ikke anbefale til noen av venner.

Takk, corikka

Anmeldt 1. august 2020

Ikke stopp her for å spise! Grusom saus og det høylytte personalet skyldte på at de ikke hadde fått varelevering den dagen! Det var visst bra engang for førti år siden. Vanskelig å gå på toalettet, og de unge ansatte virket som kyllinger som vimset rundt. De asiatiske ansatte var de eneste som tok ansvar.

Takk, 492eirikb
Anmeldt 29. juli 2020

Kjøpte karbonader med poteter, grønnsaker og brun saus. Kjempe god mat! Anbefales på det sterkeste 👍😀

Takk, OveH75
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Har stoppet her tidligere for å spise vaffel og denne gangen passet det med middag. Gledet meg til elgkarbonader, men det ble en skuffelse. Karbonadene var greie nok, men druknet i team og smakløs saus. Den frosne grønnsaksblandingen var ihjelkokt og vassen, helt uspiselig. Stedet har sjel og mange besøkende, men vil nok ikke spise her igjen.

2  Takk, ekbno
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bare heilt topp å ta søndagsmiddag her. Nye drivere i år. Kjøpte Elgkarbonader med grønnsaker og nydelig brun saus👍. Stor porsjon så dessert var desverre ikke plass til. Komme tilbake? Åjada!

2  Takk, Kai T

Reisende som så på Elgsjø Kafè, så også på

Notodden, Notodden kommune

Har du vært i Elgsjø Kafè? Del dine erfaringer!