Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Elgsjø Kafè

Elgsjø Kafè
Vurdert som nr. 6 av 18 Restauranter i Notodden
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 27
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2020

Var der 08.08.20
Fantastisk mat. To flotte unge mennesker i kassa, en gutt og en jente. De yter virkelig flott service der, og tilbydde også kaffe med maten. Viltgryta var nydelig og de hadde kule is som var veldig godt. Flott beliggenhet, her burde alle som kjører forbi stoppe!
Varmt anbefalt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Geirsto75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 53 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020

Vi har stopppet her den 5.8.2020 og gledet oss til deilig middag , som vi pleide å spise her før ny eier overtok. Vi ble virkelig skuffet over tilbud og maten som vi bestilte. Det var elgkarbonader med brun saus og poteter og biff stroganoff. Må bare si at dette var den verste maten som vi har fått. Karbonader smakte ikke i det hele tatt, poteter med skrell på- det er ikke alle som spiser det, sausen var ikke nokk varmt. Biff strogenoff rett og slett usmakelig- det var kjott i tomatpure med masse mel i sausen, sausen var ikke varmt, ikke noen sopp i sausen. Prisen for dette med drikke var 472 kr. Før ny eier overtok var det alltid deilig mat, god og høflig betjening og vi spiste ganske ofte her. Det er ikke skinkestek, biffkarbonader, hjortestek, kjøttkaker på meny, men smørbrød, omelett, hamburger i stedet for -dette er rett og slett gatekjøkken. skal ikke anbefale til noen av venner.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, corikka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Ikke stopp her for å spise! Grusom saus og det høylytte personalet skyldte på at de ikke hadde fått varelevering den dagen! Det var visst bra engang for førti år siden. Vanskelig å gå på toalettet, og de unge ansatte virket som kyllinger som vimset rundt. De asiatiske ansatte var de eneste som tok ansvar.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 492eirikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Kjøpte karbonader med poteter, grønnsaker og brun saus. Kjempe god mat! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OveH75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Har stoppet her tidligere for å spise vaffel og denne gangen passet det med middag. Gledet meg til elgkarbonader, men det ble en skuffelse. Karbonadene var greie nok, men druknet i team og smakløs saus. Den frosne grønnsaksblandingen var ihjelkokt og vassen, helt uspiselig. Stedet har sjel og mange besøkende, men vil nok ikke spise her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ekbno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Elgsjø Kafè, så også på

Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 
Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 

Har du vært i Elgsjø Kafè? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din