Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Slående vakker!

Utrolig fin og imponerende stavkirke. Vakre utskjæringer og detaljer og fine informasjonstavler... les mer

Anmeldt 3 uker siden
anneberitb234
Stor stavkirke

Heddal stavkyrkje, som er Norges største, ligger på ei slette rett vest for Notodden. Godt med... les mer

Anmeldt 17. august 2020
Kjeros
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 229 anmeldelsene
  
Anmeldelser (229)
Filtrer anmeldelser
229 resultater
Vurdering fra reisende
150
67
10
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
150
67
10
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 229 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

En liten stopp på veien. Vi trengte en stopp og angret ikke på valget av sted. Imponerende syn og mye historie som barn også kan skjønne. Hyggelig guide som informerte godt og kunne det vi lurte på. Helt grei pris. Det koster sikkert en god del å holde et slikt sted i orden for fremtiden. Et godt stoppested på veien

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Ståle B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Spennende å besøke Norges største stavkirke, som ligger lett tilgjengelig fra hovedveien. Hyggelig betjening gir deg billetter og en ansatt i kirken deler villig informasjon om historien rundt det gamle bygget. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Mona J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Dette må være Norges flotteste stavkirke, det anbefales på det varmeste å ta et besøk her. Det finnes også en kafe, og en utstilling i låvekirken rett ved.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Laila H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Norges største stavkirke. Heddal stavkirke er en flott kirke som er verdt et besøk. Ligger i Notodden kommune.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, 297terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019

Utruleg staseleg stavkyrkje frå 1200-talet og som framleis er i bruk. Kyrkja ligg på ei sletta med ein velstelt gravplass rundt.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser