Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Absolutt verdt et besøk!

Stor og majestetisk kirke, - faktisk den største stavkirken i Norge i dag. Det er guide som har... les mer

Anmeldt 30. juli 2023
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Slående vakker!

Utrolig fin og imponerende stavkirke. Vakre utskjæringer og detaljer og fine informasjonstavler... les mer

Anmeldt 5. juli 2021
anneberitb234
Les alle 241 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (241)
Filtrer anmeldelser
241 resultater
Vurdering fra reisende
158
70
11
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
158
70
11
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 241 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

En liten stopp på veien. Vi trengte en stopp og angret ikke på valget av sted. Imponerende syn og mye historie som barn også kan skjønne. Hyggelig guide som informerte godt og kunne det vi lurte på. Helt grei pris. Det koster sikkert en god del å holde et slikt sted i orden for fremtiden. Et godt stoppested på veien

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Ståle B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020

Spennende å besøke Norges største stavkirke, som ligger lett tilgjengelig fra hovedveien. Hyggelig betjening gir deg billetter og en ansatt i kirken deler villig informasjon om historien rundt det gamle bygget. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Mona J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2019

Dette må være Norges flotteste stavkirke, det anbefales på det varmeste å ta et besøk her. Det finnes også en kafe, og en utstilling i låvekirken rett ved.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Laila H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Norges største stavkirke. Heddal stavkirke er en flott kirke som er verdt et besøk. Ligger i Notodden kommune.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, 297terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019

Utruleg staseleg stavkyrkje frå 1200-talet og som framleis er i bruk. Kyrkja ligg på ei sletta med ein velstelt gravplass rundt.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser