Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God kinamat!”
Anmeldelse av Beijing House Notodden

Beijing House Notodden
Vurdert som nr. 7 av 18 Restauranter i Notodden
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2021

Alltid trivelig å bestille takeaway eller spise der . Av notoddens to kina-restauranter er dette uten tvil den beste!

Dato for besøk: september 2021
Takk, AogAV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 42 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat, store porsjoner og rimelig. To i familien spiste nydelig and, en mix av kjøttsorter og ett barn spiste vårruller og chips. Vårrullene var store og veldig barnevennlige på smak. Vi fikk påfyll på ris og personalet var veldig vennlig. En av de som spiste and med sur/søtsaus gav retten terningkast 6. Alle ble mette og det kan sies at flere er storspisere. Full pott her fra. Anbefaler sterkt dette stedet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sherpa58915918925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Hadde pepperbiff. Mørt kjøtt og gode grønnsaker. Veldig god service. God øl og rødvin. Mye mat for pengene

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, annegros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2019

Her har jeg spist mange ganger, og servicen er like utmerket som maten. Alt jeg har spist har vært meget godt.:) Jeg har vært her med flere venner og min partner.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Laila H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2019

God kinamat som både kan tas med hjem, eller spises i restauranten. Rikelige porsjoner, synes en av rettene med lammekjøtt er veldig god. Jeg ser mange gjester som spiser der regelmessig, men også mange som kommer innom og henter mat ut av huset.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Bente F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Beijing House Notodden, så også på

Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 
Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 

Har du vært i Beijing House Notodden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.