Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et fint, lite sted for spesielt interesserte

Et fint, lite sted for spesielt interesserte. Tunet er fint satt sammen med lafta bygg fra... les mer

Anmeldt 3 uker siden
anneberitb234
En god historie

Flott plass, med aktiviteter for store å små. Mye historie og lett å like. Det er dyr og... les mer

Anmeldt 7. desember 2017
AndreasB1336
,
Alta, Norge
Les alle 47 anmeldelsene
  
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
25
18
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
18
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 47 anmeldelser
Anmeldt 7. desember 2017

Flott plass, med aktiviteter for store å små. Mye historie og lett å like.
Det er dyr og lekeplass, botanikk og muligheter til å gå til stavkirken.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, AndreasB1336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

En fin plass å besøke.
Man kan ta to fluer i en smekk ved å besøke Heddal bygdetun og Heddal stavkirke i samme sleng. Kun 300m å gå mellom plassene.
Fantastisk å se de gamle bygningene og ikke minst rosemalingen inne i hovedbygget. Husk å kjøpe de gode sveler.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Silje281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2016

En flott samling av flere gamle bygninger som er verdt ett besøk. Flotte bygninger utvendig og enda flottere innvendig. Viser hvordan vi levde i Norge i gamle dager.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, SigmundE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2016

Vi hadde akkurat besiktiget Heddal Stavkirke, og var i kultur-modus. Fikk med oss vakre Heddal bygdetun, som lå på en utsiktstopp. En nærmest "stor bonde romantisk gård", med flere utrolig vakre små- og store vel bevarte hus fra området. Historisk sus-og tidsreise! Takk til dere som forstår å ta vare på en viktig bit av norsk lokalhistorie! Anbefales! d:o)

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2016

Følelsen av å gå flere hundre år tilbake i tid til en storgård i telemark, er stor. Lite forstyrrende moderne elementer siden tunet ligger på en topp og utsikten mot dalen og stavekirken er fantastisk. elsker lappene med syltetøy

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, aslaugsem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser