“God service, dårlig og mye mat”
Anmeldelse av Eyde Bar & Restaurant

Eyde Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Notodden
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par som ønsket en lunch, fra menyen valgte vi kylling i pitabrød.
Tilbehøret var som normalt, men kyllingen var kraftig overstekt og dermed kraftig tørt. Servicen var god, med rask servering. Som sjåfør, valgte jeg alkoholfritt øl, som jeg ikke kan stave navnet på, men som var godt.

2  Takk, 822perv

Anmeldt 28. juli 2020

Rett ved Torvet på Notodden. Hyggelig, lun stemning, med god akustikk for å kunne snakke sammen. Rask servering av hyggelig betjening. God kaffe

Dato for besøk: februar 2020
Takk, mummimia
Anmeldt 26. juli 2020

Restaurant-området:
- Rent, romslig og oversiktlig lokale. Sentralt, i et rolig område.

Service:
- Fin service, med hyggelig personal.

Mat og utvalg:
- Koselig og livlig atmosfære.
- Store porsjoner, men litt for mye grønnsaker i forhold til kjøtt.
- KJEMPEGOD mat.
- Bra utvalg.

Pris:
- Mye godt for pengene!

1  Takk, Globe2Globe
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening. Spiste indrefilet som var så mør og god at kniven bare skled igjennom kjøttet.

Takk, 136katrinet
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, god stemning og hyggelig crew😊
Anbefales! Kommer gjerne tilbake😊😊
Ingenting å utsette hverken på mat eller drikke.

Takk, ellenbols_e

Reisende som så på Eyde Bar & Restaurant, så også på

Notodden, Notodden kommune

Har du vært i Eyde Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!