“I hjertet av Notodden.”
Anmeldelse av Eyde Bar & Restaurant

Eyde Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Notodden
Anmeldt 29. januar 2022 via mobile enheter

Koselig atmosfære og hyggelig velkomst. Maten var nydelig. Gresk salat og en grillet oksefilet( forrett) I tillegg hadde de godt utvalg av mine favoritt drikker. Tipp topp, 👍🏼Opp

Dato for besøk: januar 2022
Takk, katee844

Anmeldt 18. september 2021

Vi var der en fredag kveld. Lønner seg å reservere bord, masse folk, men trivelig. Svært god service, effektiv betjening, deilig mat. Ikke spesielt dyrt heller.
Antagelig det beste spisestedet på Notodden.
Anbefales!

Dato for besøk: september 2021
Takk, AogAV
Anmeldt 25. august 2021

Nydelig hjortekjøtt og god service. Anbefales på det varmeste. God service og hyggelig servitør. Stille,men det var en onsdag i slutten av august 😀

Dato for besøk: august 2021
Takk, toves748
Anmeldt 22. august 2021

Vi hadde reist fra Rogaland og var på vei til Oslo og ville stoppe og prøve Eyde Restaurant pga menyen så veldig bra ut. Vi gikk inn og fikk meny og satte oss ned. Etter 10min så måtte vi gå inn for å si ifra at vi ville bestille, der sa de at de var på vei. Gikk ytterlige 10min så gikk inn for å si ifra igjen, fikk samme beskjed. Da det gikk ytterlige 5min og da hadde det gått så lang tid at vi måtte bare gå derifra for de prioriterte å rydde og vaske flere bord og rulle inn bestikk, mens vi satt der og ventet. Kan vel trygt si at vi aldri drar tilbake hit🙂

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mlv91
Anmeldt 29. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig lokale og personal. Maten hadde rause porsjoner og var god. Ikke den største kulinariske opplevelsen, men absolutt verdt pengene. Variert meny men litt kjedelig vegetar retter.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, 566hildem

Reisende som så på Eyde Bar & Restaurant, så også på

Notodden, Notodden kommune

Har du vært i Eyde Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!