“Nydelig mat.”
Anmeldelse av Eyde Bar & Restaurant

Eyde Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Notodden
Anmeldt 21. juni 2023

Innbydende atmosfære, rask betjening, nydelig fish&chips med tilbehør! Hyggelig beliggenhet med uteservering.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Nesbu

Anmeldt 18. desember 2022 via mobile enheter

Dette spisestedet testa vi ut forrige gang vi var i Notodden for noen år siden, og da gav det mersmak, bokstavelig talt - vi møtte derfor opp med store forventninger.
Fire ulike hovedretter av kjøtt kom på bordet forholdsvis raskt etter bestilling, også med ulike potetalternativer. Samtlige av oss fikk perfekt stekt kjøtt av storfe, hjort og and. Servert sammen med deilig tilbehør fra grønnsaksavdelingen og smaksrike sauser. Rødvinen vi hadde passet også utmerket!
Dette stedet anbefales om dere vil ha et solid kjøttmåltid i en trivelig atmosfære midt i Notodden sentrum.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, knutronny
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Stoppet med ungene for et ordentlig måltid ikke fy mat i ferien.
Kom inn og ble bedt om å velge et bord og fikk menyene i hånd.
Etter ventet en god stund måtte vinke til oss kelneren for å bestille. Maten kom virkelig raskt. Så tror noe var prefabrikerte på forhånd.
Maten var god den. Kjøttet var riktig stekt. Og maten til unga gikk ned. Vi hadde også tenkt å bestille dessert. Men siden ikke fikk kontakt ned noen, ble ikke det. Gikk til disken for å spørre om å få betale.
De som jobbet der virket ikke sp interessert i følge med på borden.
Konklusjon. Maten god men servicen kunne vært mye bedre.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Eirik B
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Vi spiste salater som take away, og maten smakte nydelig. Lekkert tillaget var det. Dessverre var tzatsikien glemt til den greske salaten, men uhell skjer.
Restauranten anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, rm54567
Anmeldt 4. juli 2022

Vi var 18 stykker som overnattet på Notodden hotell og reserverte hos Eyde. Svært god mat og god service.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 48steinarc

Reisende som så på Eyde Bar & Restaurant, så også på

Notodden, Notodden kommune

Har du vært i Eyde Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!