Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig lunsj”
Anmeldelse av Stasjonen Kafé

Stasjonen Kafé
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Notodden
Prisklasse: USD 7 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. desember 2018

Hyggelig sted, god mat.
Jeg bestilte rallarsmørbrø (tror jeg det var). Veldig godt, men litt for mektig for meg.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, randigobergs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 26 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Deilig lunsj i historisk lokale. Lunsjbordet og godt besøk, trivelig stemning. I tillegg arbeidstreningsplass for entusiastiske medarbeidere

Dato for besøk: august 2018
Takk, 923hannet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat og dessert etter anbefaling fra driver av stedet. Satt ute under store svalende tre og nøyt maten.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, hansarvef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Når du finner den nydeligste cafe’en på vei fra øst til vest... Deilig, smaksrik lunsj, himmelske kanelsnurrer og skikkelig god kaffe - med rustikk atmosfære både ute og inne. Og herlig personale - som sender med et brød «på kjøpet». Kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, tovemer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Etter mange år på tradisjonelt besøk hos familie bestemte vi oss for å prøve stasjonen kafé. Litt bortgjemt på hydroparken ligger denne lille koselige kafeen. Vel, egentlig er den ikke spesielt liten - med god plass både nede og oppe. Menyen er ikke voldsom, men variert. Vi valgte røye, burger, speketallerken og baguette. Maten var upåklagelig, gode porsjoner, god smak og ikke minst hjemmelaget. Vi var merkelig nok de eneste tilstede og jeg håper virkelig at flere benytter stedet. Vi kommer tilbake. Det skal også sies at stedet selger godt brød og fantastisk loff.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, larspetterj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stasjonen Kafé, så også på

Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 
Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 

Har du vært i Stasjonen Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.