Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunsj!”
Anmeldelse av Stasjonen Kafé

Stasjonen Kafé
Bestill bord
2
søn. 1.8.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 17 Restauranter i Notodden
Prisklasse: USD 9 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Kaféen er lett å se fra hovedveien, men litt kronglete å komme fram til - må kjøre via Industriparken. Helt greit lunsj-sted. Koselig lokale. Hyggelig betjening og god service - ett av barna ombestemte seg etter bestilling, og det gikk helt greit! :-)

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mummimia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 26 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Trivelig sted med fin uteplass ligger fint plassert. Ikke servering ved bordene, men som lunsjsted var det helt greit. Maten var god, noe som er det viktigste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018

Hyggelig sted, god mat.
Jeg bestilte rallarsmørbrø (tror jeg det var). Veldig godt, men litt for mektig for meg.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, randigobergs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Deilig lunsj i historisk lokale. Lunsjbordet og godt besøk, trivelig stemning. I tillegg arbeidstreningsplass for entusiastiske medarbeidere

Dato for besøk: august 2018
Takk, 923hannet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat og dessert etter anbefaling fra driver av stedet. Satt ute under store svalende tre og nøyt maten.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, hansarvef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stasjonen Kafé, så også på

Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 
Notodden, Notodden kommune
Notodden, Notodden kommune
 

Har du vært i Stasjonen Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din