“Dårlig service brukte 1 time fra bestilling til maten var på bordet. Da hadde jeg etterlyst maten to ganger.”
Anmeldelse av Capri Restaurant

Capri Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 19 Restauranter i Osøyro
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Dårlig service brukte 1 time fra bestilling før maten var på bordet. Da hadde jeg etterlyst maten 2 ganger. Fikk beskjed de holder på med den. Registeret 4 bord som kom etter oss fikk servert sin mat før oss.! Vi var 3 gjester og maten ble servert i 3 omganger . Så dette frister ikke til gjentagelse ! ikke et koselig måltid når førstemann nesten er ferdig med maten før sistemann får sin mat. Anbefaler ikke dette sted.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Linda vågen S

Anmeldt 4. juli 2023

Maten er god, men kjempedårlig service. Frister ikke med levering på døren herifra igjen. Dersom en arbeider med kunder, kan en ikke møte kunder slik. Capri må stramme seg opp!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Office W
Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Vi burde egentlig ha snudd i døren, men vi tok sjansen på at personalet hadde ekstra mye å gjøre siden samtlige bord så ut som søppelhauger med matrester som lukter. Vi tok ansvar og ryddet plass på et passende bord, og da servitøren til slutt dukket opp måtte vi oppfordre henne til å rydde bort resten og tørke av bordet vårt. Hun flyttet bare restene fra forrige gjest over på et allerede overfylt bord. Se bilde. Vi forlot restauranten og fant oss et annet sted å spise. Dette var et ekkelt sted, enkelt og greit. Styr unna!!!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 129bjartea
Anmeldt 5. juni 2023

Slaurete betjening, lang ventetid, bestilte fish and ships, fisken var kald og helt blaut.
Sikkert god på pizza

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jan Terje P
Anmeldt 27. august 2022

Meg og min venn har ventet snart i 45 minutter på en pizza å finner ut at den som har tatt bestilling har glemt p gi inn til de som lager. Utrolig irriterende, i tillegg til at klokken er sein å at vennen min måtte gå om 30 min når vi fikk pizzaen.

Dato for besøk: august 2022
Takk, snekksn

Reisende som så på Capri Restaurant, så også på

Osøyro, Bjørnafjorden Kommune

Har du vært i Capri Restaurant? Del dine erfaringer!