Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det er mange andre bedre alternativ ”
Anmeldelse av Lucianos Pizza

Lucianos Pizza
Vurdert som nr. 5 av 9 Restauranter i Osøyro
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Skittent på bordet. Ketchup flasker står igjen fra forrige kunder. Ikke noe fokus på smittevern. En må bestille i kassen. Lite servicevennelig betjening. Fikk bestikk lenge etter maten. Drikken kom også lenge etter maten. Dette stedet kan ikke kalles en restaurant, dette er mer et gatekjøkken. Veldig synd da det var et bra sted en gang i tiden. Det er mange andre bedre alternativ i Os, så gå heller videre til for eksempel Capri hvor de virkelig kan kundeservice.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torbj_rnl845
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2019

Veldig god mat. Vil påstå Bergens beste kebab, selv om Os ikke er i Bergen. Man må bestille ved disken selv, men det er greit. Pizzaene er kjempegode, spesielt salatpizzaene, vanlig pizza med salat, agurk, tomat, løk og rømmedressing. Skikkelig crispy grønnsaker også. For å ikke snakke om at de små pizzaene deres er som en liten stor, fra andre steder og den store er kjempestor. Ganske rimelig også. Resten har jeg ikke prøvd

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KatarinaJ33
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Satt i restauranten for å spise, kun vi som var gjester. Null service, kom verken bort til bordet å tok bestilling, kom ikke bort med pizzaen når den var ferdig. Tok utrolig lang tid før vi fikk mat, tydelig at takeaway kundene kom først... når jeg spurte om vann, ble jeg vist hvor springen og isbitene var, jeg er helt sjokkert....
Utenom var det skittene bord og duker tilgriset med pizza.... ekkelt.
Siste gang jeg kommer til dette stedet.

Dato for besøk: august 2018
Takk, MelissaK790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Var der med familien på gjennomreise. Bestilte oss kebab, kebabrull og pizza. Smakløs kebab, men god pizza.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 101tinaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2017 via mobile enheter

De lager brødet framfor deg og du får ordentlig kjøtt (ikke stabburets ferdige kebab'kjøtt'). God saus og man blir mett. Litt dyrere, men verdt det.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, RezaDr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lucianos Pizza, så også på

Osøyro, Bjørnafjorden Kommune
Osøyro, Bjørnafjorden Kommune
 
Osøyro, Bjørnafjorden Kommune
Osøyro, Bjørnafjorden Kommune
 

Har du vært i Lucianos Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din