Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Vio.com
Destinia.com
eDreams
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Coronaen satte en stopper for vår planlagte reise til Wien, så da falt valget på Solstrand Hotel & Bad, både fordi vi etter tidligere besøk visste hvor fint det er der, men også med tanke på Corona tiltak. Og det var noe de var nøye på - og det uten at det gikk utover service eller trivsel. For at både gjester og ansatte skulle føle seg trygge er pr nå kun 55 av deres 135 rom åpne, så ingen trengsel noen steder. Nydelig mat, vakre omgivelser og fine turområder, et sted som virkelig kan anbefales. SPA avdelingen er i topp klasse. Godt opphold.

Takk, esthermarief_raask
Pernille Schau-Larsen, Daglig leder på Solstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære Esther Marie,

Takk for at du deler din tilbakemelding etter å ha besøkt Solstrand i sommer.

Det gleder oss at dere valgte Solstrand som alternativ til Wien i denne spesielle tiden.

Vi setter pris på at du fremhever måten vi håndterer smittevern på, og det var godt å høre at du opplevde at dette ikke gikk utover service eller trivsel. Det stemmer at vi til enhver tid passer på at vi ikke har for mange gjester på hotellet og velger å stenge rom for å sikre dette.

Vi håper å snart kunne ønske dere velkommen tilbake.

Anmeldt 8. juli 2020

Fantastisk opphold med barn og barnebarn.
Flotte badefasiliteter ( prøvde ikke Spatilbudet denne gang )
Vi hadde halvpensjon. Deilig innholdsrik frokost og nydelig middag i herskapelige omgivelser.
Velstelt, velholdt og veldrevet hotell med vennlige ansatte.
Alle i følget veldig fornøyde og enige om at hit vil vi tilbake.
Tusen takk for oppholdet.

Takk, detgodelivnina

Kjære detgodelivnina,

Takk for din tilbakemelding, det gleder oss å høre at du hadde et flott opphold her på Solstrand sammen med dine barn og barnebarn.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen igjen.

Anmeldt 28. juni 2020

Hjørnerom mot sydøst ! Dette var lekkert - et av de bedre rommen vi hatt med utmerket sitteplasser og nydelig seng. En nytelse å sitte på balkongen å se utover vannet. I øvrig er hotellet en perle med så vakre omgivelse, en liten strandpromenad og en fin liten park. Spa avdelingen er helt topp med innendørspool, oppvarmet utendørspool og en mulighet å gå direkte ned til sjøen for et litt kallere bad. Meget bra at det fantes voksentid !! Litt mye barn ellers. Vi tok en tre retters middag som var virkelig god og servicen i form av en svensk servitør var topp. Det beste var at vinen var servert ved perfekt temperatur!!. Dette oppeholdet var bare helt topp !!

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, Anders O
PernilleSchauLarsen, Owner på Solstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Kjære Anders O,

Takk for at du velger å dele dine erfaringer fra ditt nylige opphold på Solstrand. Det gleder oss å høre at du anbefaler et besøk hos oss til andre.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 25. mars 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet på ettermiddagen, og ble møtt av et hyggelig personale. Innsjekkingen gikk fort, og rommet vi fikk var romlige - bortsett fra badet - det var litt trangt. Ellers var det bra standard. Vi skulle ha en kort weekend - fra fredag til lørdag. Hotellet har et svært bra Spa fasilitet. Etter å ha installert oss på rommet, tok vi badekåpe og slippers og gikk ned i Spa området. Her var det både inne basseng og oppvarmet ute basseng. Vi kunne svømme fra inne og ut i frisk luft. Når vi var der kom det en kraftig regnbye - litt spesielt å samtidig ligge i bassenget. Vi prøvde stort sett alle fasilitetene. Meget bra!
I pakken var det inkludert en tre-middagsrett. Til forrett fikk vi servert lettrøykt kveite. Tilbehør var eple- og chorizovinegrette og ertekrem og reddik. Til hovedrett var det ytrefilet av norsk lam med tilbehør bakte rødbeter, sopp, timiansaus & råstekte poteter. Til dessert fikk vi servert eplekake med tilbehør eplekompott, kanel-is og bringebær saus. Rettene var pent anlagt, men smaksopplevelen var gjennomsnittlig. Den var god, men jeg vil ikke bruke ord som svært god. Hotell har generelt vansker med å konkurrere med de beste restaurantene. Er i etterkant gjort oppmerksom på at det er lunchen hotellet er gode på. Det var ikke med i pakken.
Alt i alt var oppholdet svært bra, men det som trakk det ned var selve utsjekkingingen. Vi ble forelagt en regning for oppholdet. Da vi sa at det allerede var betalt for, ble det litt kluss. Siden det var våre barn som hadde spandert var vi villig til å betale før vi dro. Etter en stund frem og tilbake, ble vi ening om at vi ikke skulle betale. Straks etter vi reiste, ble et av våre barn oppringt hvor en brysk stemme ba om betaling. Siden det det ble fremstilt litt truende, skulle de få en ny betaling. Siden det var snakk om et betydelig beløp, ville de sjekke med banken om hva som hadde skjedd, men dette var en lørdagsmorgen var ikke det så lett. Etter mye frem og tilbake, kom innrømmelsen fra hotellet at de allikevel hadde mottatt betaling. Kommunikasjonen ble avsluttet uten noen form for beklagelse fra hotellets side. Dette finner jeg lite profesjonelt av et hotell i denne klasse. Av den grunn får hotellet kun gjennomsnitt i karakter. Det må legges til at prisnivået er høyt. Kr 130,- for et glass vin er en høy pris tatt i betrakting at det var i det minste laget.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, AndersZorn
PernilleSchauLarsen, Owner på Solstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2020

Kjære AndersZorn,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at dere samlet sett synes at oppholdet var svært bra og at dere satte pris på de ulike fasilitetene vi tilbyr.

Når det gjelder utsjekkingen kan vi ikke annet enn å beklage for måten den ble håndtert på. Vi er lei oss for at det har vært en misforståelse rundt betalingen av oppholdet og for at det ikke ble løst på en profesjonell og ønskelig måte.

Vi håper å få anledning til å ønske dere velkommen igjen som våre gjester.

Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet holder høy klasse og har masse sjarm. Rommene er romslig og godt vedlikeholdt, og de er godt rengjort. Parken rundt er flott, og fasiliteter som svømmebasseng og oppholdsrom er bra. Frokost og lunsj er meget bra, men middagen holder ikke helt mål. Bra mat, men små porsjoner og er vel ikke i stil med resten. Bedre middag hadde gjort hotellet perfekt. Trivelig bar med hyggelig bartender.

Dato for oppholdet: mars 2020
Takk, RosslandR

Kjære Rolf R,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi gleder oss over å høre at du hadde et flott opphold her på Solstrand.

Vi jobber hele tiden med kvalitetssikring i restauranten, takk for at du deler at opplevde porsjonene som små.

Hjertelig velkommen igjen!