Denne anmeldelsen er ikke basert på overnatting, men på lunsjen som vi fikk da jeg sammen med jobben var på et dagsseminar på Solstrand.
Jeg hadde store forventninger, for Solstrand har et godt rykte på seg. Og mye var toppers. Koselig bygning, flott møtelokale og en deilig hage med sjøutsikt der vi koste oss i lunsjpausen.
Men lunsjen, den skuffet. Vi hadde på forhånd fått vite at vi skulle få en currygryte, noe som jeg gledet meg til siden jeg liker både indisk og ikke minst thaimat. Friske retter som balanserer surt, søtt, salt, bittert og krydder. Men retten vi fikk minnet i både smak og farge om ferdigsaus på glass. Eller verre. Frysetørret posemat. Helt flatt uten den gode balansen der de ulike elementene jobber sammen, og man kan skille ut hva som er hva.
Ferdigsaus kan være en god venn å ha, og retten vi fikk var på ingen måte vond å spise, men på et sted som Solstrand hadde jeg forventet bedre og mer autentisk. Maten var fint lagt opp og pyntet med blant annet vårløk og cashewnøtter, men det reddet ikke hovedinntrykket.