Sgrl
Bergen, Norge
Anmeldelse av Solstrand Hotel & Bad
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. mars 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2023
Pernille Schau-Larsen, General ManagerSolstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. mars 2023
Hei Stinegrl,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at du synes bassengene og spaavdelingen var innbydende.

Vi er lei oss for at du opplevde rommet som støvete, slik skal det ikke være på Solstrand - vår husøkonom har fulgt opp saken.

Vi jobber kontinuerlig for å tilby smakfulle menyer i tråd med sesongen og de beste tilgjengelige råvarer – beklager at smakene ikke sto til deres forventning.

Vi håper å få anledning til å ønske dere velkommen tilbake til Solstrand i fremtiden.

Løo
  • Official Hotel Site
18.1 km fra Solstrand Hotel & Bad
Se flere hoteller i Osøyro
Anmeldt 17. november 2022

Jeg har vært på Solstrand ved flere anledninger de siste årene, og jeg synes det er like stas hver eneste gang. Atmosfæren er så god, og hotellet holder høy kvalitet på alt. Bassengområdet er helt topp, og uteområdet innbyr til mange lufteturer. Maten har alltid vært god - spesielt minnes jeg noen herlige lunsjbuffeter ifb. julebord med jobben. Stå på Solstrand - dette kan dere!

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, MaxelleHa
Pernille Schau-Larsen, General Manager på Solstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2023

Hei MaxelleHa,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter pris på at du fremhever atmosfæren og at du opplever at vi leverer kvalitet i alle ledd.

Våre tidligere buffeter resulterte dessverre i store mengder matsvinn. Vi har derfor tatt et grønt valg om å servere sunne, kortreiste menyer til lunsj og middag. Middagen avsluttes med et dessertbord, der vi ved hjelp av porsjonsskåler har funnet en bærekraftig måte vi kan levere god kvalitet. Her finnes et utvalg av ost, frisk frukt, desserter og kaker. Vi håper og tror at du vil like vårt nye matkonsept.

Hjertelig velkommen tilbake til Solstrand.

Anmeldt 8. november 2022

Å være gjest ved Solstrand fjordhotell er helt fantastisk. Området rundt hotellet er flott og velstelt. De ansatte er smilende og blide, servicen er på topp. Og de ansatte ved SPA avdelingen er helt fantastiske. De er faglig dyktige, produktene er meget gode og velværet du får etter en behandling gjør godt for kropp og sjel. 50 minutter med ansiktsbehandling er 50 salige minutter. Og etter SPA besøket kan du ta en tur i svømmehallen og så avslutte besøket med en god lunch.

Dato for oppholdet: november 2022
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, 815hegeh

Hei 815hegeh,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter dit dagsbesøk i Solstrand Spa.

Vi anbefaler alle å sette av tid til en tur i hagen, et besøk i Solstrand Bad og et måltid i restauranten akkurat slik som du beskriver.

Det er fint at du fremhever de dyktige medarbeiderne som jobber i Solstrand Spa. Vi håper å se deg her igjen snart.

Anmeldt 11. oktober 2022 via mobile enheter

God service frå kokken. Eg fekk allergivennleg dessert og middag. Spa-en var veldig avslappande og utebassenget var veldig fint, og utsikten frå rommet var fantastisk. Maten var veldig god og var fint lagt til og dekorert. Me kjem att. Lars 11 år

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, TorsteinHonsi

Kjære Lars på 11 år,

Tusen takk for at du gir oss din tilbakemelding. Det er kjekt å høre at du satte pris maten, bassengene og utsikten fra rommet.

Hjertelig velkommen tilbake til Solstrand.

Anmeldt 11. september 2022

Vi var på solstrand en natt for å slappe av, fra fredag til lørdag. Vi ble ringt kvelden før om at de hotellet ønsket å flytte oss til et annet rom på grunn av at rommet var litt lytt og vi risikerte å høre festingen fra baren. Det var flere bedrifter som var der den natten og de hadde fest på rommene. Da vi fikk hotellrommet kl 15 så hadde naboen vorsj, da vi var på hotellrommet etter middag kl 20 hadde bygget vesiden av fest på rommene og vinduene åpne så det var veldig bråkete. Kl 02 på natten ble vi vekket to ganger av at naboen hadde narsj og spillte av høy musikk. Da vi var på badet så var noen av gjestene også ganske bråkete. Det var veldig tydelig at de fleste der ikke var der for å slappe av. Hele turen var totalt bortkastet for oss, det var ikke mulig å slappe av. Det er ikke noe vits i nydelig utsikt hvis det er festbråk til en hver tid. Da vi klagde til de i skranken på hotellet så gav de oss "oppgraderingen" av hotellrommet gratis, noe jeg tenker vi ikke skulle ha betalt for i utgangspunktet, siden det var hotellet som ønsket at vi skulle bytte rom. Jeg kommer ikke til å anbefale noen som helst å dra på dette hotellet, til tross for at vi sikkert var veldig uheldig med tidspunktet vi var der. Hotellet burde ha fortalt gjestene at de ikke skulle hatt fest på rommene, men det var ingen som stoppet det, bortsett fra narsjet på natten.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, elisabethmarie0
Pernille Schau-Larsen, General Manager på Solstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Kjære elisabethmarie0,

Tusen takk for at du gir oss tilbakemelding etter deres nylige opphold her på Solstrand. Vi er svært lei oss for at dere ikke fikk et avslappende opphold slik dere ønsket.

Veldig mange besøker Solstrand akkurat for å få et avbrekk fra hverdagen. Vi jobber derfor målrettet mot å ha gjester som verdsetter Solstrands kvaliteter. Akkurat denne helgen, har vi ikke lykkes med å avdekke at denne gruppen skulle være en feststemt gjeng. Så snart vi skjønte dette, tok vi grep for å prøve å skjerme andre gjester ved å tilby rom i en del av hotellet som vi trodde skulle være roligere. Men dessverre fortsatte gjestene festen på rommet da baren stengte. Den eneste regelen vi har for våre gjester er at vi alle skal vise hensyn og ikke forstyrre hverandre. Etter klokken 23.00 har vi nulltoleranse for støy i romfløyene. Vi har døgnbemannet resepsjon og nattevakten går runder for sikre nattero på hele hotellet. På en av sine runder ble han oppmerksom på, og fikk avsluttet samlingen på rommet.

Vi beklager igjen at dere sitter igjen med en ugrei opplevelse. Dette er virkelig ikke slik vi ønsker at våre gjester skal ha det når de besøket Solstrand. Vi velger å kontakte dere på e-post med ytterligere informasjon.

Vi ønsker sterkt å få kunne ønske dere velkommen tilbake til Solstrand.

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Grei gammeldags hotel.. men skuffet med restauranten..ingen valg til middag...du får det som akkurat kjøkken serverer på dagen..helt uvanlig på en 4 stjerner hotell i andre land.og rart at 90% av de som jobber snakker ikke norsk Ryddig nok fint område
Kam anbefale som engang tur.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, annairenas
Pernille Schau-Larsen, General Manager på Solstrand Hotel & Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022

Hei Anna Irena,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Det stemmer at Solstrand er et historisk hotell.

Det er leit å høre at opplevelsen i restauranten ikke sto til din forventning. Hver kveld presenterer kjøkkenet en treretters meny basert på sesongen og de beste tilgjengelige råvarer. Vi har alltid vegetar alternativ til forretten, samt fisk, kjøtt og vegetar alternativ på hovedretten. Til dessert serverer vi de fleste dager et dessertbord med et utvalg frisk frukt, lokale oster, kaker og desserter.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen en annen gang.