“Nydelig sted, om man vil spise eller bare ta en forfrisning.”
Anmeldelse av Oseana Kafe & Restaurant

Oseana Kafe & Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 14 Restauranter i Osøyro
Prisklasse: USD 0 - USD 9
Kjøkken: Internasjonalt
God for: Familier med barn
God for: Familier med barn
Anmeldt 31. juli 2020

Vi hadde lunsj her og de fleste bestilt blåskjell, de var nydelige, det var vi alle enige i. Behjelpelig og hyggelig betjening, vi var 7 personer og da lagde de til et "langbord" til oss ute. Solen skinte og det var en god opplevelse og sitte på "bryggekanten" og nyte deilig lunsj og et godt glass.

2  Takk, Eva B

Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted med nydelig mat og atmosfære. Utsikten utover Bjørnefjorden er bare nydelig og personell er hyggelig og flinke.Anbefales

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Soengd
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Utsikten fra restauranten er fantastisk og lokalet er lyst og luftig. Bord var bestilt en søndag ettermiddag og buffet stod på menyen. Maten var OK, uten den store whow-faktoren. Pluss for ørreten i fløte-ramsløk saus. Minus for at skinnet var på fisken, oppi sausen. Dette blir grisete.... Litt mer krydder og fremhevde smaker hadde generelt gjort seg. Serveringspersonalet kunne med fordel strammet servicen litt opp. Kommer tilbake en sommerdag, for en øl på terrassen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, tfwl
Anmeldt 20. mars 2019

Raspeballer om torsdagene, herlige var de og oppspist til det siste. God service og smilende personal, det var en god opplevelse

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Vibecke S
Anmeldt 13. februar 2019 via mobile enheter

Her er det verdt å spise kun for å nyte omgivelsene!
Kulturhuset ligger noen få meter fra svabergene og omtrent uansett hvor man sitter i restauranten, har man panoramautsikt over Bjørnafjorden.
Her kan man virkelig komme tett på både natur, vær og folk.
Det er også greit med plass på uteserveri gen. Offentlig strand ligger like ved, om sommeren er det derfor godt med folk som passerer like utenfor vinduene.
Menyen varierer noe med årstidene.
Vi spiste hamburger, som var flott presentert, men helt gjennomsnittlig på smak. Prisnivået ligger i øvre sjikt.

Takk, 46_stab

Reisende som så på Oseana Kafe & Restaurant, så også på

Syfteland, Bjørnafjorden Kommune
Osøyro, Bjørnafjorden Kommune

Har du vært i Oseana Kafe & Restaurant? Del dine erfaringer!