Booking.com
StayForLong
Priceline
Agoda.com
Anmeldt 4. desember 2018

Rolig og behagelig hotell. Ok personale, og rene rom. God frokost. Lett å finne frem til hotellet. Vi feiret også min datters bryllup på dette hotellet for 5 år siden. Meget behagelig å gå fra feiringen og til sengen.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Oskar R
Iselin B, Daglig leder på Bjørnefjorden Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018

Kjære Oskar R

Takk for at du deler dine opplevelser fra opphold her hos oss ved Bjørnafjorden. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele en tilbakemelding. Veldig hyggelig å høre at frokosten falt i smak.

Iselin B
Daglig leder

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Bjørnefjorden Gjestetun ligger fint til i naturskjønne omgivelser. Prisen på for vår del, en suite, er noe høy (179
0kr per natt) sammenliknet med et hotell i byen med langt bedre fasiliteter. Dette må man dog forvente på et sted som dette. Rommene var helt ok, og jeg vil fremheve sengene som svært innbydende og komfortable. Badene kunne gjerne vært av bedre standard, men det funker fint. Luftige rom

Maten som ble servert var av ypperste klasse og frokosten var av de bedre. Rent og pent. Trivelige folk på jobb

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, r0versf0rever
Iselin B, Daglig leder på Bjørnefjorden Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018

Kjære r0versf0rever.

Takk for at du deler din tilbakemelding fra oppholdet hos oss her ved fjorden.

Vi gleder oss over å høre at du verdsatt måltidene, og at frokosten ga en god start på dagen. Veldig hyggelig at du satt pris på renhold og personalet.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Beste hilsen

Daglig leder

Anmeldt 3. juni 2017 via mobile enheter

Veldig dyrt sted og ingenting som sier at dette er et hotell. Små slitne rom med skjeve lamper og institusjon dusjer. Ikke fornøyd. Var heller ikke noe særlig til servicen heller. Og at på til bestilte vi via booking. Com men når vi skulle betale så tok de 350kr mere.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med venner
4  Takk, remyalden
Iselin B, Manager på Bjørnefjorden Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. februar 2018

Kjære Remy Alden.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om din opplevelse her hos oss på Bjørnefjorden Gjestetun.
Vi beklager at du fikk en dårlig opplevelse her hos oss, vi forsøker å møte alle våre gjester med ett smil og en service innstilt holdning. Rom type og dusj oppsett varierer utifra hvilke rom type man bestiller, vi kan ikke annet å beklage at rommet og servicen ikke svarte til dine forventninger.

Vi håper vi kan få ønske deg velkommen tilbake som gjest på Bjørnefjorden gjestetun ved en annen anledning

Anmeldt 27. mai 2017

Utrolig lekker og delikat mat. Utsøkt service og betjening. Betjening med forstand på mat og ikke minst vin.
Flott utsikt over fjorden. Dette blir ikke siste gang hos dere på Bjørnefjorden.
Vi skal sende anbefaling videre!

Dato for oppholdet: mai 2017
1  Takk, mette h

Kjære Mette H!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Utrolig hyggelig å høre at du satt pris på både mat, betjening og den fantastiske utsikten vi er velsignet med.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake som gjest ved en annen anledning

Anmeldt 1. mai 2017

Vi ble godt tatt i mot, enda vi kom tidlig i forhold til innsjekkingstid. Ble tilbudt kaffe mens vi ventet på at resepsjonisten fant klargjorte rom. Det tok kun 10 minutter. Det var få andre gjester dette døgnet, likevel var det god frokost, og smilende betjening. Må også fremheve resepsjonisten på kveldsvakt. Smilende og svært serviceinnstilt. Absolutt en god plass å være i trivelige omgivelser både inne og ute.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Renslighet
1  Takk, byogland

Kjære Livwith!

Takk for din tilbakemelding.
Utrolig hyggelig å høre at du satt pris på betjeningen under oppholdet.

Vi ser frem til å deg ønske velkommen tilbake som gjest ved en annen anledning.