“Fish and chips”
Anmeldelse av Havfruen Måløy

Havfruen Måløy
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Måløy
Beskrivelse: Besøk gjerne hjemmesiden vår for meny. Vi har også catering. Kjøkkenet stenger kl, 21.30 Søndag stenger kjøkkenet kl. 19.00
Anmeldt 5. november 2018

Utrulig smakfull og god Fish and chips tilberedt av ferske råvarer. Smakte supert og servert av hyggelig betjening.

Takk, Stig O

Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi var noen venner som tok lunsjen vår her. Ligger sentralt til, nede på brygga.
Friske, gode reker, nydelige varme fiskekaker med brød og salat. De hadde flere spennende fisk/sjømat-retter! Mikrobryggeri - ølet var også veldig godt! Vi fikk samtidig kjøpt med oss fersk fisk til middag. Godt utvalg. sitteplasser både ute og inne. Blid og hyggelig betjening..

Takk, monae109
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse å få servert både mat og drikke på denne nydelige, lille restauranten mitt i hjertet av Måløy. Flott betjening og super service! En stor bonus er jo måløys eneste mikrobryggeri med kjempegodt øl. Anbefales på det sterkeste til de som liker sjømat, eller bare vil sitte ute på kaia å ta en øl.

1  Takk, 751marteh
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Ein flott plass som ligg lett tilgjengelig i Måløy sentrum. Nydelig mat, kjekk og hjelpsom betjening. Absolutt verdt ein visitt!

1  Takk, sivo64
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Er på Måløy hver sommer og skal tilbake neste år.
Havfruen og deres, fish and ships, må bare prøves. Finner ikke tilsvarende i England, garantert.

1  Takk, OddL405

Reisende som så på Havfruen Måløy, så også på

Måløy, Vagsøy

Har du vært i Havfruen Måløy? Del dine erfaringer!