Rolf R
14.5 km fra Thon Hotel Maloy
14.5 km fra Thon Hotel Maloy
Se flere hoteller i Måløy
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet en natt i standard dobbeltrom. Fasaden på hotellet er slitt og vi fikk da vange anelser men det var før vi gikk opp trappa og inn.

Vi ble overrasket over at rommet var langt større enn andre dobbeltrom. Vårt var på godt over 20 kvm. Rommet virket nyoppusset og var rent og pent.

Frokosten var helt grei men det var en "Coronafrokost" uten buffetmulighet idet vi var der før 15.7.

Takk, O_Harry
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet så slitt ut fra utsiden, men inne var det fint og oppusset. Hyggelig betjening og fine og reine rom. Frokosten var den beste vi hadde på turen. De hadde lagd til en god løsning på frokosten nå under Corona.

Takk, torhelgeh2016
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Til tross for at hotellet overhodet ikke var fullt, fikk vi rom 415. Dette rommet ligger ca 5 meter fra Måløybroen/ veien. Pga dårlig ventilasjon var vi avhengig av å ha vindu oppe. Mye støy og lite søvn. Hyggelig personale.

Takk, 849hanneb
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Utsiden og innsiden er som to forskjellig verdener. Litt rufsete og gammelt på utsiden, mens innsiden virkelig var flott. Store rom, stort bad, gode senger og rent hotell. Frokosten var også veldig bra selv i covid-19.
Godt behjelpelig ansatte og en veldig god opplevelse.
Eneste minuset er parkering, for det var meget begrenset.

Takk, 420linnt
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi har hatt ett fint opphold i Måløy mens vi bodde på Thon Måløy. Et litt rufsete utvendig uttrykk på hotellet ga oss en hyggelig overraskelse da vi kom inn. Pent oppusset innvendig, rommet er enkelt og pent. Flott bad og gode senger. Frokosten er enkel i Corona-tider, savnet stekt egg og bacon. Men med en rimelig pris får hotellet toppscore av oss. Anbefales!

Takk, Holterkollen6