Vi overnattet to netter i Måløy og innsjekkingen gikk rask og greit. Rommet var et typisk Thon rom, svært gode senger. Tom minibar som kunne benyttes til drikkevarer. Veggene var helt nakne, kunne med fordel ha vært dekorert med foto fra Måløy-området som har så mye fint å by på.
Badet var ikke stort, men rent og ordentlig, pluss for knagger til håndklær. Vinduet kunne åpnes, men det var mye støy da hovedveien gikk et hakk opp fra rommet vårt. Et stort minus var de ansatte som benyttet bakgården til røyke-område, det var stadig sjenerende sigarettlukt, spesielt om morgenen.
Frokosten var rikholdig og svært god, flere typer brød, pålegg, varme retter, frokostblandinger og yoghurt, juice, frukt, kaker, sveler, osv. På grunn av Covid-19 måtte vi avtale tidspunkt for frokost, hvilket var helt greit.
Parkering kan være en utfordring, da det kun var et par plasser utenfor hotellet. Man kan benytte en betalings-parkering like i nærheten, den var gratis fra ettermiddagen og frem til neste morgen kl. 9 og man kunne betale med app.