Stine H
      Kjæledyr tillatt
      37.8 km fra Thon Hotel Maloy
      Se flere hoteller i Måløy
      Anmeldt 19. juni 2024

Etter 14 timer på farten og vi måtte booke oss et hotellrom for å ikke bryte hviletiden på jobb såg jeg frem til en dusj før hvile. Men blei Skuffet når jeg kom inn i dusjen og der var hverken såpe eller sjampo. Frokosten var sånn passe bra men i forhold til andre hotell frokoster jeg har vært på er det et stykke opp men kanskje forståelig for det er jo ikke et stort hotell for den serveres ikke lunsj eller middag heller.

Dato for oppholdet: juni 2024
      Takk, Andrè V
      Anmeldt 13. oktober 2022

den perfekte plass og bo i Måløy. alt ligger til rette . flott store rom med utsikt.
      kan ikke si noe var dårlig.
      kort vei til sentrum.
      reiste med et stort lag og alla var fornøyd med hottelet og det som hører med

Romtips: rom mot gaten er vektig
      Dato for oppholdet: oktober 2022
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
      Takk, GoPlaces618223
      Anmeldt 11. august 2022

Helt topp med hotell som ligger sentralt og midt i sentrum. Helt greie rom, og uten støy fra gata. Fin mottagelse fra hyggelig resepsjonist. Litt merkelig adkomst med lang trapp opp til resepsjonen. Ellers kun frokost på hotellet, mangler lunch og middagsservering. Veldig enkel tilgng til alt ellers, som er i gangavstand i vakre Måløy.

Dato for oppholdet: august 2022
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
      Takk, 07myway
      Anmeldt 3. august 2022

Torget hotell er sentralt plassert og fin utsikt fra balkong i 2. etg.
      Torget hotell har stort forbedringspotensiale .....
      Badet kunne ikke benyttes pga kloakklukt, brukt håndkle under sengen, pulverkaffe til frokost og tørre osteskiver. Hadde bestilt enkeltrom, men måtte betale for dobbeltrom fordi resepsjonisten hadde gitt meg dobbeltrom ....
      Vil slett ikke overnatte på Torget hotell igjen ...

Dato for oppholdet: mars 2022
      Takk, Signe g
      Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Pene,rene rom. Alt så fint ut da vi kom. Ble ikke ordnet ordentlig de ulike dagene men søppel ble tømt og dynen ble redd opp, men så ikke sånn ut. Var skrukkete. Ellers god frokost inkludert frukt. Glutenfritt brød og knekkebrød var satt ut og trengte ikke spørre om det. Minus var at maten ikke var merket med allergener og ikke laktosefri melk eller melkefri melk. Det var deilig isvann med og uten sitron. Hyggelig personale:)

Romtips: Det er noen parkeringplasser på forsiden av hotellet og nedover gate 1 og en litt større parkeringsplass i gate to. Kunne stå gratis der i 24 t.
      Dato for oppholdet: juli 2022
      Takk, Sissel B