Jeg har ikke tall på hvor mye penger jeg har lagt igjen hos La Voile, og hvor mange ganger jeg har spist der eller bestilt take-away - men la oss si det slik, jeg har spist der mange ganger. Maaange ganger.... Maten er alltid like god, jeg har kun spist sushi hos dem og de skuffer aldri! Smaker fortreffelig hver eneste gang! Jeg spiser her/bestiller take-away hver gang jeg er i nærområdet, og i noen år bodde jeg i nærheten og da ble det ofte bestilt sushi fra La Voile. Igjen; det har alltid vært perfekt.
Når man spiser i restauranten må man vente ganske lenge på maten og servitørene spør aldri om man trenger påfyll, om maten smakte osv. Musikken er nesten alltid for høy og servitørene smiler sjeldent. Men helt ærlig bryr jeg meg ikke så mye om det ettersom maten smaker så godt som den gjør - men de kunne absolutt vært mer serviceinnstilte. Jeg bestiller oftere take-away enn jeg spiser i restauranten.
Er du glad i sushi, da bør du absolutt spise her. Som sagt må du vente lenge på maten, og om smilende servitører og perfekt service er det eneste du bryr deg om, da bør du gå et annet sted, eventuelt bestille take-away.