“Ta turen om du kjører forbi!”
Anmeldelse av Kompaen Hardanger

Kompaen Hardanger
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Lofthus
Beskrivelse: Spise sted
Beskrivelse: Spise sted
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig burger med fantastiske smaker! Her anbefaler jeg å ta turen om dere kjører forbi! Litt lang ventetid på maten men det var det absolutt vært!

Takk, sondredragset
R2513TVtimf, Eier på Kompaen Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

takk

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 6 stykker som spiste lunch. 3 spiste omelett, som var helt nydelig. Perfekt stekt med masse gode grønnsaker og ost inne i omeletten. Ungene spiste gratinert nachos og var strålende fornøyd. Rett og slett veldig god hjemmelaget mat. Utrolig hyggelig service og trivelige folk. Skal du spise lunsj, gå hit!

1  Takk, StianAlsaker
R2513TVtimf, Eier på Kompaen Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2020

Takk Stian, hyggelig og hjertlig velkomen tilbake

Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Vi var tre stykker som spiste tre forskjellige burgere. Alle var strålende fornøyd, og toppet det hele med god is fra isdisken. Hyggelig atmosfære og god service. Anbefales.

Takk, sveinmortenh
R2513TVtimf, Eier på Kompaen Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

takk svein og velkomen tilbake

Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Skikkelig digg hjemmelaget burger og god service. Vi spiste den amerikanske versjonen med bacon og sopp og bbq sause og den italienske med blåost. Begge var veldig gode!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, vigdisholm
R2513TVtimf, Eier på Kompaen Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2020

Takk og velkom tilbake

Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fantastisk god mat. Bestilte burger med bacon - supergod! Og pommes som var noe av det bedre jeg har smakt! Anbefales!!🙌🏼

Dato for besøk: august 2019
Takk, Frauwold

Reisende som så på Kompaen Hardanger, så også på

Kinsarvik, Hordaland

Har du vært i Kompaen Hardanger? Del dine erfaringer!