“Pizzaen var god men resten var dårlig.”
Anmeldelse av Kompaen Hardanger

Kompaen Hardanger
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Lofthus
Beskrivelse: Spise sted
Beskrivelse: Spise sted
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Pizzaen var god men det var ikke mye tess med alt det andre. Dårlig service og gretne personale. Det er første gang jeg har betalt for lunkent springvann. Vi ba om å få is i vannet men fikk bare en sur kommentar at da måtte vi kjøpe en kald flaske fra kjøleren. Jeg tror neppe jeg vil besøke denne plassen igjen.

1  Takk, 290janv

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig spisested med hyggelig betjening. God service og svært god mat. Anbefales. Utsalg av oster og andre produkter.

Takk, Bjornvegards
R2513TVtimf, Eier på Kompaen Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk og hjertelig velkomen tilbake :-)

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Veldig god og hjemmelaget mat i store porsjoner. Vi hadde ovnsbakt laks, Sweet n sour chicken, to burgere i American og Italian style. Veldig godt og kan sterkt anbefales!!!

Takk, 361izabelak

Takk og velkom tilbake :-)

Anmeldt 26. juli 2020

Betjeningen er utrolig frekk og utålmodig, og smiler ikke. Kommer med frekke kommentarer til gjestene. Kommer aldri hit igjen.

Takk, hannahbirkelandb
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig burger med fantastiske smaker! Her anbefaler jeg å ta turen om dere kjører forbi! Litt lang ventetid på maten men det var det absolutt vært!

Takk, sondredragset
R2513TVtimf, Eier på Kompaen Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

takk

Reisende som så på Kompaen Hardanger, så også på

Kinsarvik, Hordaland

Har du vært i Kompaen Hardanger? Del dine erfaringer!