Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (685)
Filtrer anmeldelser
685 resultater
Vurdering fra reisende
452
160
44
21
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
452
160
44
21
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 685 anmeldelser
Anmeldt 20. mai 2019

Dette ble akkurat så bra som vi hadde håpet/forventet. Med ett unntak hadde alle som var med bodd på hotellet før.

Vi feiret min 60 årsdag som var mens vi var på hotellet, samt min kjæres 50 årsdag som hadde vært tidligere I år. (Samt svigersønn som også fylte år i helga)

Hotellets berømte Hardangerbuffe på fredagskvelden og Festmeny på Lørdagskvelden.

Bading og andre aktiviteter hele helga.

Romantisk med blomstringen I Hardanger.

Det hele ble toppet ved at min kjære svarte JA på mitt frieri. :-)

Tusen takk for topp service, fra hele betjeningen, fra vi kom til vi dro.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Rogalending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Hotel Ullensvang er en perle! Nydelig service, stort og velholdt hotel. Personlig service i alle ledd. Super lokasjon for turer til fots, til ølsmaking, sidersmaking etc. Veldig god middagsbuffet. Et imponerende uteområde

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, torunnm445
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2019

Dette er ett av de fineste historiske hoteller som finnest . Her er det ett fantastisk flott badeanlegg og hage. Vi nyter hver minut og koste oss masse . Maten er utmerket og på kvelden var det underholdning . Her kommer vi ganske sikkert igjen . Anbefales på de sterkeste !

Romtips: Velg med utsikt mot fjorden .
Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Thoresen-Leurs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Vil takke for en flott helg og god service på et enormt flott hotell. Vi fulgte Discovery route og ville se fruktblomstringen i Hardanger. Utrolig smakfullt innredet, man finner roen ved å gå rundt å kikke på bilder og lese historien til det idylliske hotellet som har holdt det gående i 5 generasjoner. Anbefaler romutsikt til Fjorden og deilig buffet om kvelden. Tusen hjertelig takk for den fantastiske jobben dere har gjort her så vi andre kan få nyte en romantisk helg med verdens vakreste utsikt og avslappende opphold!

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ann jeanette be... s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2019 via mobile enheter

Et hotell som ligger i en fantastisk natur, helt nydelig... personalet og hotel direktøren er veldig hyggelige å enn føler seg svært velkommen. Om jeg skal gi noen konstruktive kritikk, må det vær at det er litt tung og tett luft inne , grunnet tepper o.l ... maten var god, gjennomsnittlig.. lite smaker på mat og kaker.. ellers var kjøtt,fisk o.l godt tilberedt, men smakte lite...
Ellers et nydelig hotell, kommer nok tilbake :)

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MelissaK790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser