Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.comUSD 287
Agoda.comUSD 239
FindHotelUSD 287
PricelineUSD 238
EtripUSD 287
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (836)
Filtrer anmeldelser
836 resultater
Vurdering fra reisende
543
186
60
32
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
543
186
60
32
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6772 av 836 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Blant de beste hotellopplevelsene jeg har hatt. Ikke bare ligger hotellet vakkert ved fjorden, men kan også tilby det meste fra god mat - utendørs og innendørs basseng - fritidsaktiviteter osv.

God service blant alle vi møtte.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, tomvidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi var en storfamilie som feiret gullbryllupsdag og bodde på hotellet i 3 netter. Et veldig flott hotell med en fantastisk natur rundt. Anbefales på det sterkeste å oppleve. Mange fasiliteter for liten og stor og flotte turområder i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Renslighet
    • Service
Takk, 735hanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Koselig opphold på Hotel Ullensvang. Vi ble møtt av Hoteldirektøren da vi ankom med et stort smil og følte oss veldig velkommen.
Her er det mye å gjøre for store og små. Flere bassenger, tennisbane, bordtennis og lekerom for mindre barn. Tradisjonsrik restaurant med nydelig mat og hyggelig personalet. Aperol med Hardanger cider anbefales fra baren.
Spør om å bo i de nyoppussede rommene.
Skal du ut å gå Dronningstien kan man få kjøpt matpakkeposer med drikke i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MartineSN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her fire ganger nå og det er en god grunn til det! Fantastisk natur, god service og god mat og drikke! Barna koser seg i bassenget, tennisbane, spa, herlig bryggeanlegg med gode drinker med lokal twist! Masse spennende steder i nærheten som turstier, alpinanlegg, kultur...

Må besøkes!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, chrinaldini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde i en av suitene i 6 etg og feiret ett års bryllupsdag med vår sønn på 8 år. Fantastisk mottagelse, fantastisk utsikt, nydelig suite, veldig god mat og god service. Eneste skår i gleden var at vi ikke fikk vindusbord til middagen. Skyldte på at det kun var 2-mannsbord, men det er lov å tenke utenfor boksen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 327helgal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser