Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
HA2019
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Ullensvang
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 348
kr 3 013
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 2 986
  • ZenHotels.com
    kr 3 348
  • Tripadvisor
    kr 3 013
0.1 km fra Hotel Ullensvang
kr 2 781
  • Vio.com
    kr 2 781
  • Agoda.com
    kr 2 781
  • Priceline
0.0 km fra Hotel Ullensvang
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 950
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 950
  • Vio.com
    kr 950
  • Hotels.com
    kr 950
1.1 km fra Hotel Ullensvang
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 630
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 3 630
  • Priceline
0.9 km fra Hotel Ullensvang
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 095
  • Agoda.com
    kr 1 095
  • Priceline
6.0 km fra Hotel Ullensvang
kr 2 366
  • Agoda.com
    kr 2 366
  • ZenHotels.com
  • Trip.com
6.3 km fra Hotel Ullensvang
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 750
  • Agoda.com
    kr 1 750
6.3 km fra Hotel Ullensvang
kr 6 510
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
10.8 km fra Hotel Ullensvang
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Koselig fjellstue med flott hage. Grill og badestamp.
kr 1 390
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 390
  • Hotels.com
    kr 1 390
  • ZenHotels.com
22.9 km fra Hotel Ullensvang
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 560
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 560
23.1 km fra Hotel Ullensvang
Se flere hoteller i Lofthus
Anmeldelser (901)
Filtrer anmeldelser
901 resultater
Vurdering fra reisende
570
194
78
40
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
570
194
78
40
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 901 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Blant de beste hotellopplevelsene jeg har hatt. Ikke bare ligger hotellet vakkert ved fjorden, men kan også tilby det meste fra god mat - utendørs og innendørs basseng - fritidsaktiviteter osv.

God service blant alle vi møtte.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, tomvidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi var en storfamilie som feiret gullbryllupsdag og bodde på hotellet i 3 netter. Et veldig flott hotell med en fantastisk natur rundt. Anbefales på det sterkeste å oppleve. Mange fasiliteter for liten og stor og flotte turområder i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Renslighet
    • Service
Takk, 735hanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Koselig opphold på Hotel Ullensvang. Vi ble møtt av Hoteldirektøren da vi ankom med et stort smil og følte oss veldig velkommen.
Her er det mye å gjøre for store og små. Flere bassenger, tennisbane, bordtennis og lekerom for mindre barn. Tradisjonsrik restaurant med nydelig mat og hyggelig personalet. Aperol med Hardanger cider anbefales fra baren.
Spør om å bo i de nyoppussede rommene.
Skal du ut å gå Dronningstien kan man få kjøpt matpakkeposer med drikke i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MartineSN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her fire ganger nå og det er en god grunn til det! Fantastisk natur, god service og god mat og drikke! Barna koser seg i bassenget, tennisbane, spa, herlig bryggeanlegg med gode drinker med lokal twist! Masse spennende steder i nærheten som turstier, alpinanlegg, kultur...

Må besøkes!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, chrinaldini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde i en av suitene i 6 etg og feiret ett års bryllupsdag med vår sønn på 8 år. Fantastisk mottagelse, fantastisk utsikt, nydelig suite, veldig god mat og god service. Eneste skår i gleden var at vi ikke fikk vindusbord til middagen. Skyldte på at det kun var 2-mannsbord, men det er lov å tenke utenfor boksen. 😊

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 327helgal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser