Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sigbjorn R
Klepp, Norge
Anmeldelse av Hotel Ullensvang
4,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020
Dato for oppholdet: juni 2020
Romtips: bestill med utsikt over fjorden og Folgefonna
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 595
0.1 km fra Hotel Ullensvang
Tausastova, Hardangerfjord, Hardanger
    0.6 km fra Hotel Ullensvang
    36.7 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Veranda Hostel
    64.4 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Flåm Marina
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    64.3 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • Vio.com
    • Agoda.com
    0.0 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Lofthus
    Anmeldelser (901)
    Filtrer anmeldelser
    901 resultater
    Vurdering fra reisende
    570
    194
    78
    40
    19
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    570
    194
    78
    40
    19
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    9095 av 901 anmeldelser
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

    Dette hotellet er definitivt verdt et besøk. I tillegg til fantastiske omgivelser med mange turmuligheter, blir du tatt vare på av et spesielt serviceinnstilt personell. God mat og vin og en rekke muligheter for «in-house» aktiviteter.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, HAlife
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

    Blant de beste hotellopplevelsene jeg har hatt. Ikke bare ligger hotellet vakkert ved fjorden, men kan også tilby det meste fra god mat - utendørs og innendørs basseng - fritidsaktiviteter osv.

    God service blant alle vi møtte.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, tomvidarl
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 17. juli 2020

    Vi var en storfamilie som feiret gullbryllupsdag og bodde på hotellet i 3 netter. Et veldig flott hotell med en fantastisk natur rundt. Anbefales på det sterkeste å oppleve. Mange fasiliteter for liten og stor og flotte turområder i nærheten.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Renslighet
      • Service
    Takk, 735hanneh
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

    Koselig opphold på Hotel Ullensvang. Vi ble møtt av Hoteldirektøren da vi ankom med et stort smil og følte oss veldig velkommen.
    Her er det mye å gjøre for store og små. Flere bassenger, tennisbane, bordtennis og lekerom for mindre barn. Tradisjonsrik restaurant med nydelig mat og hyggelig personalet. Aperol med Hardanger cider anbefales fra baren.
    Spør om å bo i de nyoppussede rommene.
    Skal du ut å gå Dronningstien kan man få kjøpt matpakkeposer med drikke i resepsjonen.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, MartineSN
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

    Har vært her fire ganger nå og det er en god grunn til det! Fantastisk natur, god service og god mat og drikke! Barna koser seg i bassenget, tennisbane, spa, herlig bryggeanlegg med gode drinker med lokal twist! Masse spennende steder i nærheten som turstier, alpinanlegg, kultur...

    Må besøkes!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, chrinaldini
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser