Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Vany90
Sandnes, Norge
Anmeldelse av Hotel Ullensvang
4,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 349
0.1 km fra Hotel Ullensvang
Tausastova, Hardangerfjord, Hardanger
    0.6 km fra Hotel Ullensvang
    kr 2 781
    • Vio.com
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 2 781
    0.0 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 366
    • Agoda.com
      kr 2 366
    • Trip.com
    • ZenHotels.com
    6.3 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 560
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 560
    23.1 km fra Hotel Ullensvang
    Living room
    kr 2 900
    • Priceline
    • Vio.com
    • Agoda.com
      kr 2 900
    24.0 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    36.7 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Veranda Hostel
    64.4 km fra Hotel Ullensvang
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Lofthus
    Anmeldelser (901)
    Filtrer anmeldelser
    901 resultater
    Vurdering fra reisende
    570
    194
    78
    40
    19
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    570
    194
    78
    40
    19
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    8893 av 901 anmeldelser
    Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

    Vi hadde ett fantastisk døgn her i slutten av juni.
    Vakkert beliggende ved Hardangerfjorden, meget velholdt og hyggelig hotell. Ble tatt i mot av imøtekommende ansatte.
    Rommet var helt ok, men med vakker utsikt mot fjorden, vakre fjell og fosser, med Folgefonna i bakgrunnen, samt oversikt over det flotte bassenganlegget og de velholdte utearealene.
    Med 30 grader i luften og strålende sol, var det en kjempeflott ramme.
    Inntok lunsjen på brygga. Enkel og fin «beach club meny»; burger, cesarsalat etc - alt veldig godt.
    Vi hadde halvpensjon og fikk servert en veldig god 4-retters meny til middag.
    Frokosten løste de også på en god måte.
    Inntrykket er ett svært velholdt og trivelig hotell av god klasse. Direktøren er veldig tilstedeværende, og man føler seg ivaretatt.
    Artig med besøk til ciderproduksjon hos Hardangergutane.
    Vi skal absolutt tilbake og bruke dette som base ved fjellturer

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, Fresno_10
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020

    Dette er et hotell med fin utsikt over fjorden og Folgefonna. God mat i restauranten og frokosten var bra. Store og pene rom med en fin terrasse med flott utsikt. Vi kom med bil til hotellet og fikk sjekket inn, så skulle jeg parkere i hotellet sin garasje, men det er ingen lett oppgave med en store el bil. Klarte og presse meg inn på en P plass men jeg hadde aldri klart å komme ut igjen. Der er så trangt, neste dag fikk jeg bilen ut da alle gjestene hadde reist og da parkerte jeg ute. Hyggelige folk og gode services, men det er ikke mange som kunne snakke Norsk der var folk fra hele verden som hadde jobb der. Så hadde vi flott vær med sol og nesten 30 grader. Vi hadde et bra internett, et fint badeland, Jeg synes prisene på overnatting og drikke var litt overpriset.

    Romtips: bestill med utsikt over fjorden og Folgefonna
    Dato for oppholdet: juni 2020
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, sigbjornr
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

    Dette hotellet er definitivt verdt et besøk. I tillegg til fantastiske omgivelser med mange turmuligheter, blir du tatt vare på av et spesielt serviceinnstilt personell. God mat og vin og en rekke muligheter for «in-house» aktiviteter.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, HAlife
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

    Blant de beste hotellopplevelsene jeg har hatt. Ikke bare ligger hotellet vakkert ved fjorden, men kan også tilby det meste fra god mat - utendørs og innendørs basseng - fritidsaktiviteter osv.

    God service blant alle vi møtte.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, tomvidarl
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 17. juli 2020

    Vi var en storfamilie som feiret gullbryllupsdag og bodde på hotellet i 3 netter. Et veldig flott hotell med en fantastisk natur rundt. Anbefales på det sterkeste å oppleve. Mange fasiliteter for liten og stor og flotte turområder i nærheten.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Renslighet
      • Service
    Takk, 735hanneh
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser