Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (802)
Filtrer anmeldelser
802 resultater
Vurdering fra reisende
525
181
54
28
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
525
181
54
28
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 802 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Jeg og min mor bestilte sidersafari med to netter på Hotel Ullensvang og hadde en fantastisk fin opplevelse! Hotellets beliggenhet er helt uovertruffen, nydelig plassert ved Sørfjorden og med utsikt til vakre fjell på alle kanter.

De ansatte - inkludert hotelldirektøren selv - var blide og hjelpsomme og slo gjerne av en prat. Rommet vårt var et standard dobbeltrom med fjellutsikt, og det var romslig med veldig gode senger. Det eneste jeg stusset på var glovarme varmekabler midt i juli måned. Jeg måtte stå på et håndkle når jeg stelte meg.

Til frokost var det godt utvalg av både brød, pålegg og varm mat. På kvelden ble det servert treretters middag, der hovedrettene begge dager smakte helt nydelig. Det var for øvrig lammeskank og lange.

Sidersafarien var en utrolig fin opplevelse. Vi besøkte to gårder og fikk høre om siderproduksjon og andre interessante fakta, og vi fikk smake på seks veldig forskjellige siderslag. Det var mulighet for å kjøpe med sider for den som ønsket det. Det var også innlagt en ferjetur - og i strålende solskinn kunne det ikke vært bedre!

Romtips: Be om utsikt til fjorden - det er verdt det!
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
3  Takk, LivBentet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk hotell på et nydelig sted. Høy standard på fasiliteter for bading både ute og inne, god mat og god service. Oppholdet på Ullensvang ble en flott avslutning på ferieturen 2020 for oss og våre tre barn. Forstår godt at det koster å drifte og vedlikeholde dette hotellet, så synes prisen er ok.

MINUS: vi bestilte elbillading, men plassen avsatt i garasjen til hver bil må være fra en tid da elbiler var bittesmå greier. Bagasjerommet på vår bil måtte tømmes, og sjåfør måtte krype ut bakluken for å komme ut av bilen da sidedører ikke kunne åpnes pga avstand til nabobiler. Dette er ikke greitt! Ren flaks at vi ikke fikk bilen bulket under oppholdet.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Ferietur123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi var her en helg for å feire min samboer sin bursdag. Det ble ikke en hyggelig opplevelse baserte på servicen på hotellet.

Vi trengte å vite at noen fasiliteter var på plass for vi gjorde selve bookingen som uheldigvis falt på dette hotellet. Vi hadde ringt inn på forhånd til og med fått det skriftlig at slike ting ville være på plass når vi ankom hotellet. Det ville heller ikke være noe problem å ordne på stedet. Ingenting var ordnet når vi ankom til hotellet, til informasjon.

Ledelsen overstyrte resepsjonisten og lot det gå utover vi som er gjester. Noe de ikke beklagde seg for. Når man booker ett rom til over 5000kr natten da forventer man service! Ikke grinete personale og en betjening som behandler deg som en fange i ett fengsel.
Vi ble også flere ganger møtt av en eldre mann, gående mye rundt omkring i hotellet som iakttok oss hele tiden.
Når man kommuniserte med mannen var han sur, frekk og en oppførsel som ikke hører hjemme i service bransjen.
Dette er en person som burde vært fratatt sin stilling for å skåne sine gjester.
Her må det være noe rimelig galt med kommunikasjonen internt på hotellet, og mellom personalet.
Slik som det er nå, går det heller utover deres høyt betalende gjester.

Middagen var rimelig dårlig selvom det er korona.
Sure servitører som nærmest tok fra deg maten før du var ferdig å spise.
Det er heller ingen tilrettelagt barnemeny, så det må du etterspørre.
Kvaliteten på maten står overhodet ikke i stil til hva man forventer på ett high end Hotel.
Absolutt ikke!

Rommene har skitne teppegulv, styr unna hvis du har allergi. Det var ikke skikkelig rengjort med støv i skapene, ølflasker ute på balkongen og skitt på benken rundt tv-en.
Ber du om noe fra stuepikene, så melder dem videre til ledelsen, og ikke noe blir gjort.

Nei, dette er ikke «value for money»og du opplever heller å få dagene dine sabotert/ødelagt av dårlig service og dårlig kundebehandling.

Utsikten, beliggenheten og bassengområdet er det eneste positive med dette oppholdet, men det kan man få andre steder i Hardanger uten å bo på dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, bjer1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fint hotel, Fantastisk beliggende.
Veien til hotellet kan være en utfordring - smale og svingete veie, for personer som blir lett kvalm.
Utmerket smittevernrutine.
God middag men liten servering/porsjon. Avslappende musikk ved frokost og middag.
Personale var vennlig.
Pris per natt er veldig høy sammenlignet med andre hoteller i samme klassen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Gaularfjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Bodde her to netter i månedsskiftet juli/august 2020. Måtte jo bli Norgesferie og jeg fikk anbefalt noen turmål av bekjente på Vestlandet. Kom fredag ettermiddag, gikk Dronningstien og deltok på Sidersmaking lørdag og reiste videre søndag. Alt var av første klasse. Beliggenhet, service, komfort og ikke minst maten. Spiste to tre retters middager og to frokoster og alt holdt høyt nivå. Et minnerikt opphold verdt hver krone, håper å komme tilbake en gang!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 643kjellarneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser