Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (802)
Filtrer anmeldelser
802 resultater
Vurdering fra reisende
525
181
54
28
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
525
181
54
28
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 802 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Hotel Ullensvang er en perle i Hardangerfjorden. Allerede i resepsjonen møtes en av en storslått utsikt og god atmosfære. Hyggelig betjening i flotte bunader.
Vi koste oss på to av de varmeste dagene i sommer. Noe varmt på rommet, men det får en tåle når utsikten over fjorden er så flott. Stort bassengområde både ute og inne. Stort område lang sjøen med sitteplasser og solsenger. Takk for to herlige dager med god mat, flott tur over Dronningstien og avslappende dag ved på solsenga.
Desverre altfor dyrt til at vi kan komme ofte igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Tone Ragnhild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Har tilbrakt en lang weekend på Ullensvang
fra torsdag til søndag. Hadde bestille tre rom med utsikt mot veien, men med ønske om mot havet . Vi fikk alle tre rom mot havet når vi ankom hotellet .Veldig bra rom . Ble møtt av imøtekommende personale og hadde en veldig koselig prat med sjefen selv senere. Fantastisk mat, og imponert over gode korona rutiner og for ikke å glemme et flott badeanlegg . Det er også et flott utgangs punkt for å gå Dronning stien Vi kommet gjerne tilbake . Inger og Svein Hjelleset

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Ingerwh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Etter en helg på Ullensvang hotell er det ikke mye å utsette. Flotte rom, hyggelig betjening, svømmebasseng og tennis. Her er det nok aktiviteter for både store og små. Ungdommen kjeder seg nok ikke heller. Mange turmuligheter. Vi valgte dronningstien... en drosjetur fra hotellet med en lokal sjåfør kostet bare halvparten av shuttlebussen....
Her finner su lokale produsenter av de flotteste eplemost produkter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

For et hotell! Beliggenheten er nydelig, med utsikt over fjord og fjell. Spa-anlegget var større enn forventet, med basseng både inne og ute, badstue og boblebad. Stedet har et stort uteområde, med solsenger og sittegrupper, hvor det er stille og fredelig. Maten i restauranten var ypperlig, og de ansatte var veldig hyggelige. Veldig trivelig å bli servert av en læring som hadde god peiling på lokal eplesider.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Grew579
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Jeg og min mor bestilte sidersafari med to netter på Hotel Ullensvang og hadde en fantastisk fin opplevelse! Hotellets beliggenhet er helt uovertruffen, nydelig plassert ved Sørfjorden og med utsikt til vakre fjell på alle kanter.

De ansatte - inkludert hotelldirektøren selv - var blide og hjelpsomme og slo gjerne av en prat. Rommet vårt var et standard dobbeltrom med fjellutsikt, og det var romslig med veldig gode senger. Det eneste jeg stusset på var glovarme varmekabler midt i juli måned. Jeg måtte stå på et håndkle når jeg stelte meg.

Til frokost var det godt utvalg av både brød, pålegg og varm mat. På kvelden ble det servert treretters middag, der hovedrettene begge dager smakte helt nydelig. Det var for øvrig lammeskank og lange.

Sidersafarien var en utrolig fin opplevelse. Vi besøkte to gårder og fikk høre om siderproduksjon og andre interessante fakta, og vi fikk smake på seks veldig forskjellige siderslag. Det var mulighet for å kjøpe med sider for den som ønsket det. Det var også innlagt en ferjetur - og i strålende solskinn kunne det ikke vært bedre!

Romtips: Be om utsikt til fjorden - det er verdt det!
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
3  Takk, LivBentet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser