Her scorer beliggenhet og bassengområdet aller høyest! Veldig flott og imponerte oss virkelig. Samme gjorde alle stuene nede med peis og flotte salonger. Som kokk hadde jeg høye forventninger til maten, og da spesielt på et hotell vi betalte over 3000 kr natten for. Foretten var nokså «plain» (salat med chevre), mens hovedretten var god (and). Desserten likte ingen av oss, det var ikke god i det hele tatt (ostekake). Alt i alt når det kom til maten ble jeg skuffet da det var ganske kjedelige retter spesielt til lunsj, og for lite utvalg til middag. Skjønner pga covid situasjon, men feks på Thon hotell i Kristiansand fikk vi ett bredt spekter utvalg retter både til lunsj og middag (og ikke så stive priser) og det var utsøkt hver gang! Minus for at dere ikke solgte noe mat eller hadde en koldt-disk man kunne kjøpe ferdigsmurt mat/salater/yoghurt til alle døgnets tider (på vår Norgesferie hadde 90% av hotellene dette). Alt i alt får dere 4/5 stjerner fra meg, og mye pga servicen og beliggenhet/bassengområde som var utmerket.