Vi hadde gleden av to netter på Hotel Ullensvang med våre to barn. Nydelig beliggenhet, flott badeanlegg og overall pent Hotel. Prisen er stiv, og med den totalsummen som vi betalte for to netter inkludert middag hadde vi forventet høyere kvalitet på middag. Menyen var grei i seg selv, men porsjonene var svært små, mye salatblader, små porsjoner kjøtt og fisk. Indrefilet av hjort var stekt for lenge og fremsto seig, selvom konas versjon var noe bedre. Kjøkkenet bør strebe etter høyere standard for den prisen. For en voksen mann var det vanskelig å bli mett, så derfor lønner det seg ikke å komme veldig sulten. Her kunne man gjort enkle grep for å bedre opplevelsen. Ved ankomst middag burde det kunne forventes noe godt brød og smør på bordet før forrett ble servert. Dette kunne kanskje ha gjort metthetsfølelsen noe bedre. Med såpass små porsjoner kjøtt og fisk burde man også vurdere å servere ovnsbakte småpoteter til, snarere en et tynt smurt lag med potetmos under. Hovedrett kunne også med fordel hatt mer farge i form av friske grønnsaker etc. Her burde det være potensiale. Slik det er nå er det mer et ran. Så enig med tidligere vurdering om at man med fordel kan få mer for pengene matmessig andre steder. Dog er vel tilgang på slike begrenset på stedet. Vi var innom Lofthus expedition og de hadde i det minste god pizza. Nå skal man ei heller...Vi hadde gleden av to netter på Hotel Ullensvang med våre to barn. Nydelig beliggenhet, flott badeanlegg og overall pent Hotel. Prisen er stiv, og med den totalsummen som vi betalte for to netter inkludert middag hadde vi forventet høyere kvalitet på middag. Menyen var grei i seg selv, men porsjonene var svært små, mye salatblader, små porsjoner kjøtt og fisk. Indrefilet av hjort var stekt for lenge og fremsto seig, selvom konas versjon var noe bedre. Kjøkkenet bør strebe etter høyere standard for den prisen. For en voksen mann var det vanskelig å bli mett, så derfor lønner det seg ikke å komme veldig sulten. Her kunne man gjort enkle grep for å bedre opplevelsen. Ved ankomst middag burde det kunne forventes noe godt brød og smør på bordet før forrett ble servert. Dette kunne kanskje ha gjort metthetsfølelsen noe bedre. Med såpass små porsjoner kjøtt og fisk burde man også vurdere å servere ovnsbakte småpoteter til, snarere en et tynt smurt lag med potetmos under. Hovedrett kunne også med fordel hatt mer farge i form av friske grønnsaker etc. Her burde det være potensiale. Slik det er nå er det mer et ran. Så enig med tidligere vurdering om at man med fordel kan få mer for pengene matmessig andre steder. Dog er vel tilgang på slike begrenset på stedet. Vi var innom Lofthus expedition og de hadde i det minste god pizza. Nå skal man ei heller sammenligne med andre steder nødvendigvis, men trerettersmiddag på Kvikne's Hotel (som vi reiste til i etterkant) holt betydelig bedre standard. Mer
Vis mindre