Hei, og takk for du tok deg tid til å legge igjen tilbakemelding.
Så kjekt å høre at du synes personalet var hyggelig. Vi er litt usikker på det du skriver med HC parkering, at denne var okkupert denne gang? Når det kommer til rom, så har vi både fjell og fjord utsikt, og det er selvfølgelig opp til kunden hva de ønsker :)
Som de fleste vet, er det svært stor mangel på service medarbeidere på hotell pga situasjonen vi har hatt med covid siste årene, derfor er det dessverre vanskelig å få nok nordmenn på laget, men vi er svært stolt av alle våre kollegaer, og flere begynte denne sesongen, det tar da litt tid før de lærer norsk, men er allerede på god vei :)
Tidspunkt i restauranten må vi kjøre av samme grunn, det er vanskelig å få nok folk, og for å ha åpent, så prøver vi oss aller beste, men beklager at dette ikke stod til forventningene, vi håper at med litt tid, så kommer nok alle våre kollegaer inn i sin rolle, og vil gjøre både mat og restaurant til noe svært bra.
Om du synes det er dyrt, så kan vi anbefale å se på overnatting i skuldersesongene, da prisene er litt finere da enn i høysesong :)
Velkommen tilbake :)