Camilla S
Dato for oppholdet: april 2023
Christine Remøy, MarketingHotel Ullensvang, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juni 2023
Hei 730camillas.

Takk for du tar deg tid til tilbakemelding. Det er da vi har muligheten til å forbedre oss :)
Vi har nå gått igjennom dette sammen, og det vi ser er at du har bestilt Superior dobbeltrom med ekstraseng. Vi er lei oss at sengen ikke stod til forventingen, og vi tar dette videre nå når vi skal inn i en renoveringsfase.

Når det kommer til middagen, er vi lei oss for å høre dette, og vil ta dette videre med kjøkkenet.

At dere ikke følte dere velkommen er selvfølgelig uholdbart, og vi vil gå igjennom internrutiner på dette da vi har flere nye kollegaer på plass for sommeren :) Vi beklager og håper du vil besøke oss ved en annen anledning der vi vil rette opp ditt inntrykk.

Ønsker deg en riktig god sommer! :)

0.1 km fra Hotel Ullensvang
    10.8 km fra Hotel Ullensvang
    27.3 km fra Hotel Ullensvang
    Se flere hoteller i Lofthus
    Anmeldt 30. mars 2023

Vi var her en helg for å feire min far som fylte år. Nydelig mat (kan anbefale buféen), hyggelig betjening og noe å gjøre for alle i familien. Personlig synes jeg det var magisk å svømme ute i varmt basseng og samtidig se på stjernehimmelen over Hardangerfjorden.

Dato for oppholdet: mars 2023
    1  Takk, Violiza
    Christine Remøy, Marketing på Hotel Ullensvang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2023

Hei,

Så hyggelig å høre at du hadde et fint opphold.

Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 6. mars 2023 via mobile enheter

Vi hadde et nydelig opphold med fantastisk mat. Fredag var det buffet og det var varierte utvalg både for store og små. Lørdag hadde vi a la carte og det var også veldig bra. Helt greie priser også. Personalet var veldig serviceinnstilte og flinke. Storslått natur kunne nytes både fra rommet, restauranten og badebassenger, så alt i alt var det et meget bra opphold på alle måter. Frokosten bør man inne gå glipp av heller. Her fant man alt man forventer av et godt utvalg.

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, madonnanorwegia
    Christine Remøy, Marketing på Hotel Ullensvang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2023

Hei, og tusen takk for hyggelige ord! :)

Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Ha en strålende dag! :)

Anmeldt 15. januar 2023

Feiring av min mann sin 60års dag.
    Første kvelden med mat var en skikkelig nedtur. Tre retters, fisk eller lam. Her valgte halvparten fisk og halvparten lam. Det første som ble servert var en hjemmelaget suppe, den var sånn passe ok. Der etter kom hovedrettene, fisk som kom i alle størrelser noen tørre biter å noen ikke skikkelig trekt, så var det lammet, det var ikke skikkelig tilberedt heller noen fikk biter som var som skosåler, så til desserten, vet ikke hva det var, noen fikk å noen fikk ikke. Ungene fikk nuggets, flere av gjestene sa at de ville heller hatt nuggets da hadde de iallfall blitt noe mett.

Lørdag sendt jeg mine barnebarn ned for å bade, de kom fort opp igjen, de kunne ikke bade, hvorfor spurte jeg, alt for kaldt vann.

Noen av mine gjester og jeg gikk senere på dagen ned for å bade, jeg må si meg enig i mine barnebarn, dette var ikke behagelig å bade i hverken inne eller ute Her må dere ha skudd ned varmen for å spare strøm.

Jaja tenkte jeg gikk på rommet for å sette meg i badekaret, nei nei nei, her blir det jo ikke varmt heller, hva i alle dager er dette.

Min datter som bodde på rom 508 å min datter som bodde på 510 dusjet i kaldt vann, hva skjer.....

Da kommer vi til buffe lørdag 14.01.2023 vi var alle ganske skeptisk, men i alle dager hva skjedde her ??? Maten var fantastisk, alle gjestene skrøt som bare det. ALT VAR KJEMPE BRA, jeg personlig vil anbefale Hotell Ullensvang å satse på buffe her etter, dette kunne de. Her får de terningkast 6 av meg.

Kjempe flott service i resepsjonen, vi rakk ikke butikken for å kjøpe bleier til mitt barnebarn på 1år, spurte om de hadde noe på hotellet, gi meg fem minutter så skal jeg sjekke, å jammen fikk de tak i 5 stk bleier, godt jobbet.

Noen fin justeringer her, så kommer vi tilbake.

Romtips: Ikke godta 3 retters middag, da kommer du garantert til å bli skuffet. Be om buffe, den var fantastisk. Sjekk om det er varmtvann i dusjen
    Dato for oppholdet: januar 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Anja O
    Christine Remøy, Markedsføring på Hotel Ullensvang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2023

Hei ,

Vi er så lei oss for at første kveld ikke stod til forventningene, dette har vi allerede tatt videre med avdelingene, men det er gledelig å høre at Lørdag var en suksess :)

Når det kommer til varmen i bassenget, så var det ikke for å spare strøm. Dessverre fikk vi problemer med 2 av våre pumper, derfor droppet bassenget ned til 28 grader. Vi har lagt inn bestilling på nye deler, så er allerede på saken.

Hyggelig at du var fornøyd med service, og at vi kunne hjelpe :)

Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 10. oktober 2022 via mobile enheter

Hotellet er jo vakkert! Vi ble oppgradert uten å be om det, og rommet var stort, rent og veldig behagelig, badet likeså. Utsikten er selvsagt helt vanvittig.

Vi spiste en treretters i hotellets restaurant som var helt nydelig; henholdsvis soppsuppe, hummus, blomkålbiff og elgbiff, nydelig lunt brød med pisket smør. Alt var kjempegodt (spesielt blomkålbiffen var veldig god), og i alt kom det på ca 800,- per person med drikke inkludert. Det overgår rett og slett alle mine forventninger. Servitørene er høflige, raske, oppmerksomme. Vi satt med utsikt over fjorden, magisk. Anbefales!

Vi gleder oss til å gå en lang tur i morgen og så vake i bassenget til seint på kveld :)

Dato for oppholdet: oktober 2022
    Takk, heddaknudsvikj
    Christine Remøy, Marketing på Hotel Ullensvang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2022

Hei Hedda! :)

Så kjekt å høre at du nyter dager hos oss på Hotel Ullensvang.

Du/dere er hjertelig velkommen tilbake :)

Ønsker deg en fin dag!

Anmeldt 1. oktober 2022 via mobile enheter

Maten må alle holde seg unna. Breiflabben kunne blitt solgt som kald tyggis. Sjokoladefondanten så ut som noen hadde slengt på tallerken. Personalet (foruten Gregory) var sur. Mat ble sendt inn og ut fra de fleste bord. Drikke ble ikke tilbudt før til hovedretten. Brødet og smøret var godt. Dersom dere vil spise mat mens dere er i Ullensvang anbefaler jeg Kompaen bistro, 130 m fra hotellet. Fantastisk mat og service. Book på forhånd da det er begrenset med plasser.

Romtips: Unngå maten. Flott for barn. Deilig basseng.
    Dato for oppholdet: oktober 2022
    2  Takk, martinf562
    Christine Remøy, Marketing på Hotel Ullensvang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2022

Hei Martin,

Dette var selvfølgelig ikke noe hyggelig lesning, og vi ser fra ulike kommentarer fra helgen at noen var fornøyd, men her var man ikke fornøyd.

Vi beklager på det sterkeste at dere ikke opplevde maten som god, men etter diskusjon med kollegaer, så prøvde vi vårt beste med å gi dere kompensasjon for begge dager siden dere opplevde uheldigheter under middagen.

Vi lanserte også nytt konsept, og dessverre ble det da litt hektisk med nesten fullbooket hotell.

Igjen, vi beklager på det sterkeste at dere opplevde dette, men håper at kompensasjonen vi ga gjorde litt opp for denne hendelsen :)

Ønsker deg en fin dag!